Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyMoskevská, Praha - Vršovice

Moskevská, Praha - VršoviceVybaveno
Cena3 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 497 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Popis nemovitosti

Dobře dispozičně řešený byt 3+1 (3-kk) o ploše 83 m2, se třemi balkony 17m2 se nacházející v 5. patře domu na ulici Moskevská. Dům disponuje dvěmi osobními a jedním nákladním výtahem. Byt je ve výborném stavu po rekonstrukci v r. 2005. Nově jsou nainstalovány i plastová okna ve všech pokojích s žaluziemi. Do bytu se vchází uzamykatelnou chodbou od výtahového prostoru. Vchod do bytu chrání bezpečností dveře s podélně a příčně vyztuženým rámem. Za nimi je prostorná chodba s vestavěnou zrcadlovou skříní. První dveře vlevo nás zavedou do prostoru kuchyně, která je obloukovým průchodem spojen s obývacím pokojem. Kuchyňská linka ANITA je vyráběna na míru od společnosti KORYNA ( v původní hodnotě 284 000 Kč). Zabudované spotřebiče Trouba-Zanussi Built.In, Myčka-AEG Favorit Sensorlogic, Mikrovlnka-Whirlpool OVE, Lednice+mrazák-Whirlpool, sklokeramická deska-Fagor , Pračka-Fagor Elegance. Obývací pokoj se pyšní rozlohou 26m2, Po celé délce pravé stěny se táhnou velká plastová okna a vchodové dveře na balkon, který má 8,5 m2.

Dále se v bytě nachází pokoj o rozloze 12,5m2 s velkými okny a balkonem o rozloze 4,2m2. V tomto pokoji, který sloužil jako ložnice je na zakázku vyrobený vestavěný komplex nábytku. Třetí pokoj má rozlohu 16m2 s balkonem o rozloze 4,2m2.

Koupelna a WC jsou ze zděného jádra. V koupelně naleznete vanu se skleněnou zástěnou. V klidu si můžete vychutnat svou relaxační koupel či se v horkém dni svlažit chladnou sprchou. Dlažba a obklady jsou kvalitním italským produktem. Veškeré vybavení koupelny i záchod jsou zavěšeny na bočních zdech pro usnadnění úklidu domácnosti.

K bytu přísluší sklepní koje -(v ceně bytu).

K bytu je možno zakoupit hlídané parkovací stání v podzemních garážích za 150 000Kč (nadstandardní velikost)

Lokalita

Dům se nachází na ulici Moskevská v městské části Praha 10. Hned u domu je k dispozici zelený park a přes ulici se nachází malebný park Čechovo náměstí, který poskytuje příjemné posezení v letních dnech s knihou či jen tak pro relaxaci. Volnou chůzí podél domovního perku se dostanete k nedalekému nákupnímu centru EDEN, které poskytuje rozmanité možnosti nákupů i gastronomie.

Občanská vybavenost

V bezprostřední blízkosti domu naleznete Mateřskou školu, budovu Policie a Úřad Městské části pro Prahu 10. Dále v docházkové vzdálenosti naleznete dvě základní školy. Na Poštu to máte jednu zastávku od domu či přímo v nákupním centru EDEN. Dvě zastávky od domu se nachází Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Dopravní dostupnost je zcela nadprůměrná. Přímo před domem naleznete tramvajovou zastávku linky 22, 4, 7, 24, 55, 57, 59 – bez problému se dostanete do všech částí Prahy přímým spojem. Do centra Prahy se pohodlně dostanete do 15 minut.

• Náměstí míru – metro A – 5 minut

• I.P.Pavlova – metro C – 8 minut

• Karlovo náměstí – metro B – 15 minut

• Strašnická – metro A – 5 minut

Přímo u domu naleznete i autobusovou zastávku č. 139, 124, 101 (Želivského, Kačerov, nemocnice Krč, Komořany, Budějovická, Dvorce)

U nákupního centra EDEN se nachází autobusová zastávka č. 213, 136, 150, 135 (Střížkov, Prosek, Flora, Háje, Želivského, Jižní město)

Sport

Dvě zastávky tramvají od domu se nachází rozlehlý sportovní areál Slavia, který nabízí velké množství sportovních aktivit a venkovní i vnitřní plavecký bazén. O zastávku dále nalezneme sportovní centrum BBC Fitness Wellness centrum Oasis a v opačném směru naleznete BBC Fitness Vinohradská 190.

Nákupy a Gastronomie

Hned u domu se nachází prodejna smíšeného zboží Tesco Express. Dále na ulici Moskevská můžete navštívit několik soukromých řeznictví, pekařství či prodejců s čerstvou zeleninou a ovocem. V docházkové vzdálenosti od domu naleznete i velké nákupní centrum EDEN. Nově si teď můžete nakoupit i potřeby pro kutily či zahrádkáře v nově otevřeném největším Baumaxu v ČR. Co se týče Gastronomického prožitku – na ulici Moskevská se nachází hned několik zajímavých restaurací či kaváren.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu307247
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.