Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyPražská, Praha - Hostivař

Pražská, Praha - HostivařMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu kompletně ZAŘÍZENOU bytovou jednotku 2 + 1 63 m2 (dva neprůchozí pokoje; předsíň; kuchyně; koupelna; samostatné WC, balkon, sklepní kóje). V domě je nový výtah, dům je zateplen. V bytě je plynový sporák s elektrickou troubou, nová kuchyňská linka, lednička, pračka, myčka, mikrovlnná trouba. Bytová jednotka se nachází ve 3. patře (z celkem pěti) s výtahem. Byt je po rekonstrukci (2010) a nedávno byl vymalován (2021). Bytová jednotka se nachází kousek od zastávky MHD Na groši - tramvaj č. 22 a 26 a autobusy na metro Skalka, v blízkosti metro Skalka a nákupní centrum Europark Hostivař. Cena pronájmu je bez spotřeby plynu a elektřiny, plynoměr a elektroměr se převádí na uživatele bytu. Požaduji kauci 1 měsíční nájem. Byt je na velice klidném místě, nachází se v malém velmi dobře udržovaném zatepleném panelovém domě (mimo sídliště, vedle vilové zástavby), byt je po rekonstrukci, je vybaven nábytkem a všemi zařizovacími předměty (pračka, myčka, mikrovlnná trouba, lednička), nejsem realitní kancelář, realitní kanceláře prosím nevolat, moc děkuji. Volný k nastěhování od 18. července 2022 nebo dle dohody.

A nice apartment situated in a quiet place, it is located in a well maintained small block of flats (outside an area of large blocks of flats, next to residential villas), the apartment is refurbished, it has furniture and it is fully furnished with all necessary devices (washing machine, washer of the dishes, fridge, microwave oven), I am not a real estate agency, real estate agencies: please do not call me, thanks much. Available for rental and ready for moving in from 16 May 2022 or on another date upon a request.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu30826
Dispozice2+1
Dostupné od18. 7. 2022
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha63
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Na Groši
🚶 194 m (2 min)
PoštaPraha 107
🚶 691 m (8 min)
Obchod
🚶 418 m (5 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 670 m (8 min)
RestauraceFuji running sushi & wok
🚶 675 m (8 min)
LékárnaDr. Max
🚶 695 m (8 min)
ŠkolaKřesťanské gymnázium
🚘 1 398 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 588 m (7 min)
SportovištěSK Hostivař
🚶 589 m (7 min)
Hřiště
🚶 98 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.