Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyÚvoz, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina

Úvoz, Jihlava - Jihlava, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízíme pronájem pěkného bytu 2+1 o celkové rozloze 65m2 v JIHLAVĚ na ulici Úvoz. Nachází se v klidné lokalitě, nedaleko centra a v blízkosti všech služeb včetně MHD. Byt je udržovaný a ve výborném stavu. Dispozice bytu jsou dva pokoje, kuchyň, předsíň, koupelna, toaleta . Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, sporákem s troubou, digestoří, lednicí s mrazákem, židle, stůl, myčka atp. Koupelna je vybavena vanou a umyvadlem. Dále v bytě mohou zůstat skříně, obývací stěna, atd. K bytu náleží také sklep a půda. V okolí je veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, kulturní zařízení atp.) Volný ihned. Pouze nájemníci bez exekuce a dluhů.Jedná se o dlouhodobý pronájem. Volejte kdykoliv (i soboty a neděle). Rádi Vám poskytneme více informací.

We rent a nice apartment 2 +1 with a total area of ​​65 square meters in Jihlava in the street Úvoz. Located in a quiet area near the center and close to all services including public transport. The apartment is maintained and in excellent condition. The flat has two bedrooms, kitchen, hallway, bathroom, toilet. The kitchen is equipped with stove, oven, extractor hood, fridge freezer, chairs, table, dishwasher, etc.. The bathroom has a tub and sink. Furthermore, they can stay in the apartment wardrobes, wall, etc. The apartment has a cellar and attic. There are all amenities (shops, restaurants, cultural facilities, etc.). Available immediately. Only tenants without execution and debts. This is a long-term lease. Call anytime (Saturdays and Sundays). We will provide more information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu310722
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.