Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyKarla Jaromíra Erbena, Most - Most II, Ústecký kraj

Karla Jaromíra Erbena, Most - Most II, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč


Rádi byste se přestěhovali od rodičů do vlastního bytu? Chcete žít sami? Přistěhovali jste se do Mostu za prací a hledáte podnájem?

Pronajmu byt 1+1 blízko nádraží v Mostě v ul. K.J.Erbena. Přímo vedle domu je školka, dětská lékařka, zubař, nedaleko je škola, klidné prostředí s parkem. U domu není silnice, máte-li děti, můžete je bez obav vypustit ven. U domu je dětské hřiště. Vedle je také kopec, na kterém lze v zimě bobovat a v létě volně běhat.

V bytě je krásný velký balkón, který je zasklený.

Byt je po opravě, nově vymalován, nová plastová okna, nový balkón, nové stupačky, dům je zateplen, nová střecha. V bytě jsou nové lustry s úspornými žárovkami (LED), elektroinstalace je po revizi, elektrikář vyměnil zásuvky a vypínače za nové, instalatér provedl revizi a opravy baterií a odpadů v kuchyni, koupelně a na záchodě. Vše je nové.

V bytě je internet (UPC, O2).

V kuchyni je plynový sporák, kuchyňská linka a lednička. Pračka není (ale v koupelně je připravena přípojka na pračku). Byt není zcela vybaven nábytkem, musíte tedy přivézt svůj. V domě je velký výtah a prostorná chodba, stěhování bude snadné.

V bytě je lednička, televize, sekretář a dvě židle. Musíte si přinést svůj jídelní stůl a postel ke spaní, případně další svůj nábytek.

Pokud vám náš nábytek nebude vyhovovat, tak ho odstěhujeme.

Nájemné činí 6500,- Kč (tj. topení, studená a teplá voda, úklid, elektřina, plyn = celková měsíční úhrada, může být ale nižší, výši energií upravíme podle počtu osob a skutečné spotřeby, eventuálně energie je možné přepsat na nájemníka, záleží, jak se dohodneme). Jednou ročně obdržíte kopii vyúčtování od správce a přeplatky vracíme do 7 dnů.

V přízemí jsou poštovní schránky, od své obdržíte klíčky a můžete na schránku vyvěsit vlastní jmenovku.

Trvalé bydliště můžete přihlásit. Bydlet v bytě můžete, jak dlouho chcete, napoprvé uzavíráme nájemní smlouvu na dobu určitou 1 rok, v případě, že budete nájemné hradit včas, můžeme po roce uzavřít smlouvu na dobu neurčitou.

K nastěhování od 15. prosince 2016. Volejte tel. 775 279 229, e-mail: lubogom@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu311259
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Plocha35
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.