Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 101 m² bez realitkyNa Harfě, Praha - Vysočany

Na Harfě, Praha - VysočanyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme vám k dlouhodobému pronájmu světlý zajímavý moderní byt s terasou, který se nachází v 5. nadzemním podlaží (z 8) rezidenčního domu v lokalitě Harfa s výbornou dopravní dostupností (metro Českomoravská a Vysočanská, nádraží Praha-Libeň, tram, bus – do centra na Florenc za 15min, na Palmovku za 6min).

Jedná se o byt 3+kk o velikosti 101 m2 včetně terasy (11 m2), která navazuje na bytový prostor. K bytu přísluší i rozměrná 6 m2 komora na patře vedle bytu a garážové stání v domě. Byt je zařízen moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči, kvalitními vestavěnými skříněmi na míru v ložnici a v předsíni a pracovním stolem v pokoji. Ve skříni je i zabudovaný toaletní stolek se zrcadlem. Jak vestavěné skříně, tak komora nabízejí dostatek úložného prostoru. Podlaha bytu je odhlučněna. Devizou bytu jsou velká francouzská okna s nerušeným výhledem, nikdo Vám do bytu nevidí. Na oknech jsou stahovací rolety. Atypický pokoj s výhledem do areálu zaujme svou tichostí a soukromím (sousedi k vám nevidí). Poslouží jako pracovna, dětský nebo studentský pokoj či jako pokoj pro hosty. V bytě je dále starší vybavení, které není na fotografiích. V ložnici je to manželská postel, barové židle a stůl v kuchyni, v koupelně pračka, na terase 4x židle se stolkem. Vše zůstává v případě zájmu.

Prostorná vstupní hala (9,8 m2), pokoj s kuchyňským koutem (43,2 m2), pokoj (20,1 m2), atypický pokoj (10,6 m2), koupelna (4,9 m2), samostané WC s umyvadlem (2 m2). Terasa poskytuje dostatek prostoru pro odpočinek a relaxaci, orientace na jih. Obyvatelům je k dispozici společná zahrada s dětským hřištěm.

V bytě je možnost připojení internetu přes několik společností, kabelová televize.

Pěkný byt, který splňuje po všech stránkách nadstandardní moderní a pohodlné bydlení. V blízkosti se nachází nákupní centrum Galerie Nová Harfa a Galerie Fénix, vlakové nádraží Praha-Libeň, poliklinika Vysočany, ÚMČ Prahy 9, školy, školky, kompletní občanská vybavenost, cyklostezka podél říčky Rokytka.

Cena je 21000 Kč včetně prostorné bezpečné komory přímo na patře vedle bytu. Poplatky 3037 Kč za měsíc. Garážové stání 1500 Kč za měsíc. Byt volný od 1.6.2021 nebo dle domluvy. Kontakt: mob. tel. +420 773 770 585, gregrovi@hotmail.com

We would like to offer you modern beautiful flat with terrace for long term rental. The flat is on the 5th floor in a residential building in Prague 9 Harfa. Near the flat there are Českomoravská and Vysočanská metro stations, tram and bus within 15 min to center (Florenc), 6 min to Palmovka.

It is 101 m2 modern flat with 3+kk disposition (2 separate bedrooms and 1 living room with kitchenette). There is also 11m2 terrace with pleasant orientation to the south. On the same floor there is a cellar 6m2 and on the ground floor there is covered parking place. The flat is fully furnished with build-in wardrobes in the bedroom and the hall, double bed in the room, washing machine in the bathroom, table with chairs on the terrace. There is a kitchenette together with quality build-in appliances and kitchen table, chairs. Build-in wardrobes in the flat and the cellar on the same floor (6m2) as the flat offers enough space for all your belongings. The building has its own garden and children‘s playground.

Internet access, Cable TV possible. There are more providers to choose from.

Close to the flat there are shopping centers Galery Nová Harfa and Galery Fénix, train station Praha-Libeň, medical health center Vysočany, Office for Prague 9, schools, kindergartens, full civic amenities together with parks in the neighborhood and also nice cycleway along stream Rokytka.

The price for flat and cellar on the same floor as flat is 21000CZK. There are fees 3037CZK depending on your usage (water, heating, cleaning of shared spaces of the house, administration, garden, waste disposal etc.). Parking place 1500CZK per month. Rental is possible from the 1st of June 2021 or upon agreement. Please contact us on mobile phone 00420 773 770 585, email: gregrovi@hotmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu311500
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2021
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha101
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Lodžie
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Sklep
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Libeň
🚶 259 m (3 min)
PoštaPraha 93
🚘 1 713 m (3 min)
Obchod
🚶 197 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 590 m (7 min)
RestauraceLa Rocket
🚶 344 m (4 min)
LékárnaIscare
🚶 487 m (6 min)
ŠkolaCOPTH
🚶 343 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 833 m (10 min)
SportovištěBig wall
🚘 1 060 m (2 min)
Hřiště
🚶 561 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.