Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 6+1 • 160 m² bez realitkyTáborská, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký kraj

Táborská, Teplice - Teplice-Trnovany, Ústecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu polovinu vily, kterou tvoří nadstandardně velký (160 m2) mezonetový byt 6+1 OV. Nachází se v samostatně stojícím domě uprostřed zahrady, ve kterém jsou pouze 4 bytové jednotky. Zaujímá celé 2. patro a podkroví domu. V bytě jsou 2 koupelny s vanou a WC, 4 pokoje a kuchyň, v podkroví další 2 pokoje a úložné prostory. V pokojích jsou plovoucí podlahy, na chodbách a v koupelnách dlažby, v podkroví koberce. Byt má plastová okna, uzavřené schodiště do bytu a schodiště do podkroví. Jsou zde dvě alternativy vytápění. Lokální elektrické, ovladatelné termostaty v každém pokoji, nebo lze využít krbová kamna, která spolehlivě vytopí celý byt, včetně podkroví. Byt je zapsán jako samostatná bytová jednotka na katastru nemovitostí, je nový- postavený v roce 1997, ve výborném technickém stavu, slunný, čistě vymalovaný a je možno ho v budoucnu odkoupit do osobního vlastnictví. Vzhledem k tomu, že má 2 koupelny s WC, je vhodný také jako dvougenerační. Nachází se v klidné lokalitě v zeleni, poblíž bývalého koupaliště Anger. Veškerá občanská vybavenost v místě, MHD, obchod, restaurace, škola, školka, pošta, zdrav. středisko apod. K dispozici je zahrada 900m2 a bezpečně uzavřené, vydlážděné parkovací stání. Celý oplocený pozemek je z hlediska užívání rozdělen mezi vlastníky BJ (na 1 m2 bytu cca 2 m2 zahrady) tak, aby každému vlastníku bylo zaručeno soukromí.

Měsíční nájem 11 000 Kč (68,75 Kč/1 m2) + zálohy na energie, vratná kauce 30 000 Kč. Jedná se o klidné a nadstandardní bydlení.

Nabízí majitel 776 615 699, kontakt na E-mail: bytvtp@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu31362
Dispozice6+1
Podlaží2
Plocha160
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.