Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 2300 m² bez realitkyVelké Losiny - Žárová, Olomoucký kraj

Velké Losiny - Žárová, Olomoucký kraj
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 270 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám částečné rekonstruovaný rodinný dům vhodný k rekreaci i trvalému bydlení. Objekt se nachází na úpatí Hrubého Jeseníku v obci Žárová, která je místní částí lázeňské obce Velké Losiny, kde je veškerá občanská vybavenost škola, školka, zdravotní zařízení, pošta a obchod, a také se zde nabízí pestré využití volného času jak v letních, tak i v zimních měsících (plavání, turistika, lyžování, jízda na koních, cyklistika, aj.).

Dům je částečně podsklepený. V přízemí se nachází byt 1+1 v původním stavu, koupelna s WC, velká garáž . Ostatní místnosti jsou v rozestavěném stavu. V podkroví byl vybudován byt o velikosti 5 + 1, jehož součástí je koupelna, samostatné WC a komora. Vytápění je ústřední (kotel na tuhá paliva) do radiátorů a částečně do podlahy. Střecha je po rekonstrukci. Komíny, topení, rozvody vody a elektřiny jsou vybudovány nově, odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace. Pitná voda z vlastní studny. Pozemek o rozloze cca 2300 m2 jehož součástí je i koryto potoka (cca 300m2). Satelit a internet jsou k dispozici.

For sale – partly reconstructed house for recreational use or permanent residence. The house is situated in the foothills of the Hrubý Jeseník region in the village of Žárová, an outlying part of the spa town of Velké Losiny, which has all the necessary community facilities – kindergarten, school, health centre, post office and shops, and also offers a wealth of potential for leisure-time recreation in summer and winter (swimming, hiking, skiing, horse-riding, biking, etc.).

The house is complete with a cellar. The ground floor comprises of a kitchen and living-room/bedroom in original condition, a bathroom/toilet and a large garage. The other rooms are in a state of incompletion. In the loft a 5-room flat has been built, complete with kitchen, bathroom, separate toilet and store-room. The house is equipped with solid fuel central heating to radiators and partial underfloor heating. The house has been re-roofed. Chimneys, central heating, water pipes and electric wiring have all been renewed. Waste water is connected to sewage system. Drinking water from own well. Land totalling 2300m2, including a stream bed (ca 300m2). Satellite and internet accessible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu315198
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha2 300
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.