Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 81 m² bez realitkyNad Ohradou, Praha - Žižkov

Nad Ohradou, Praha - Žižkov
Cena4 597 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 496 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám světlý byt 3+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 81m2 v prvním nadzemním podlaží z pěti. Dům je v mimořádně atraktivní lokalitě Prahy 3 - slepá ulice Nad Ohradou na horizontu kopce Vítkov, obklopený vzrostlými stromy a je orientovaný na jih. Okna jsou do tří stran (štítový byt), za domem je lesopark, 2min přes pěší lávku na vrch Vítkov.

Byt je po rekonstrukci, jádro je zděné, v ložnici a dětském pokoji jsou plovoucí podlahy, v obývacím pokoji dubové parkety, ve zbývajících částech je pak položena dlažba. Všechna okna jsou plastová. Stoupačky jsou osazeny měřáky a jsou již v plastu. Koupelna a toaleta jsou odděleny. Topení je osazeno novými termoregulačními hlavicemi. Součástí bytu zůstává vestavěná skříň a kuchyň.

Velikost pokojů je následující: obývací pokoj má 26m2, pokoje 13 a 12m2, lodžie 7m2. Na chodbě přímo u bytu je komora o rozloze 1,3m2. K bytu náleží uzavíratelný prostorný sklep o rozloze 6,4m2. Platí se zde velmi nízké poplatky 3.194,- Kč včetně fondu oprav 407,- Kč. Orientace pokojů je na jih a sever. V domě je zaveden plyn, možno připojit. Dům je ve výborném stavu, po kompletní rekonstrukci z roku 2001. Má novou střechu, výtah, a především je celý zateplen. Před domem je rezidentní parkování Prahy 3, v těsné blízkosti pak garážová stání. Skvělé spojení MHD, tram i bus. V místě veškerá občanská vybavenost, dostatek zeleně v lesoparku, který je přímo za domem a vedoucí až na Balkán, dále vrch Vítkov s krásným výhledem na celou Prahu.

Koupě prostřednictvím notáře či advokáta včetně plného právního servisu. Hypotéka možná.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu3173
Dispozice3+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha81
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.