Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 66 m² bez realitkyJiráskova, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina

Jiráskova, Jihlava - Jihlava, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený byt 2+1 o velikosti 66 m^2 ve 3. NP domu v Jihlavě na ulici Jiráskova. K nastěhování od února. Byt je v osobním vlastnictví a před rokem prošel kompletní rekonstrukcí - nová je toaleta a oddělená koupelna se sprchovým koutem. Rekonstrukcí prošla před nedávnem také fasáda celého domu, při které byla vyměněna okna a provedeno zateplení. Okna bytu jsou orientována směrem do dvora.

Součástí je kuchyňská linka s myčkou, obývací stěna sedačka s křeslem a další vybavení. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel. Součástí je také vlastní sklep o velikosti 8 m^2. Výhodou je bezproblémové parkování na soukromém parkovišti za domem, na které dále navazuje zatravněná plocha a dětské hřiště. Balkón je na společné chodbě.

Možnost zapsání trvalého pobytu.

Výše nájemného činí 9000 Kč měsíčně. Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Výše záloh na energie, vodné a stočné pochopitelně závisí na spotřebě konkrétního nájemce. Uvedená částka 1500 Kč je tedy pouze odhad - může být nižší i vyšší. Nájemce bude přímo zákazníkem dodavatele elektřiny a plynu, tudíž si může vše nastavit sám.

Na dotaz je možná osobní prohlídka bytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu317482
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha66
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.