Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 120 m² bez realitkyOkružní, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav, Středočeský kraj

Okružní, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízím k pronájmu zrekonstruovaný pěkný dvoupodlažní byt o velikosti 120m2, který je umístěn v klidném prostředí Staré Boleslavi. Byt je velmi slunný a disponuje 2 patry, kde ve druhém patře je nová moderní mezonetová půdní vestavba se dvěma pokoji, pěkným výhledem a samostatnou luxusní druhou koupelnou. V prvním patře je pokoj o velikosti 30m2. Byt má novou kuchyňskou linku s vestavěnou lednicí, myčkou, varnou sklokeramickou deskou a troubou. Prostory jsou vytápěny plynovým topením. Bezproblémové parkování vedle domu a k bytu se váže prostorný sklep. Byt je situován na strategickém místě nedaleko MHD a nájezdu na dálnici směr Praha, Mladá Boleslav (dostupnost Praha CČM - 15min). Cena 17 000Kč(včetně internetu) + poplatky (cca 3000Kč). K nastěhování od 1.11.2018.

I am offering nice flat with 120m2 for rent, which is recently reconstructed and situated in second floor of house in calm area of Stará Boleslav. Flat is very sunny and dispose with two floor, where in the second one is new room under roof, nice outlook and luxury bathroom. In the first floor there is one room about 30m2. Flat has cellar, new kitchen with washing machine, cooker and all flat has automatic gas heating. There is also safe car parking for your car in front of house and near is bus stop and highway (Prague CČM - 15min). Price is 17 000Kč (including internet) + basic fee (approx. 3000 Kč/gas and electricity). For moving from 1.11.2018.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu318022
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.