Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyOsvoboditelů, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

Osvoboditelů, Zlín - Zlín, Zlínský kraj
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 2+1 s balkonem a výhledem na město, Kolektivní dům v centru města, ul. Osvoboditelů. CP 55 m2. Byt je částečně po rekonstrukci. V kuchyni kuch. linka, plyn. sporák, el. trouba, spíž. V pokojích parkety, vestavěná skříň. Koupelna s vanou a toaletou. V chodbě šatník a skříň. Možnost využití střešní terasy. Orientace bytu je jih, jihovýchod. Cena nájmu + vratná kauce + poplatky - otop, voda, elektrika a plyn. Byt bude k dispozici bude od června 2017, po předchozí domluvě možno i dříve. Bydlení v přímém centru města Zlína a přitom v naprostém klidu. Vratná kauce činí 13000,-Kč.

I offer an apartment 2+1 for a long-term lease with balcony and city view. It is situated in the Collective House in the centre of the town, Osvoboditelu Street. Size of the flat is 55m2. The flat is after partial reconstruction. In the kitchen there are gas cooker, electric stove, pantry. The rooms have parquets, built- in wardrobe. There is also bathroom with a bath. In the hall there are wardrobe and closet. There is also a possibility to use roof terrace. The flat is situated to the south, south-east. The rent + refundable deposit + fees - heat, water, electricity, gas. The apartment will be available from June 2017 after previous agreement possible before. Living in the very center of the city of Zlin and yet in complete tranquility. Security deposit is 13 000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu319526
Dispozice2+1
Podlaží10
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.