Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 73 m² bez realitkyMikulova, Praha - Chodov

Mikulova, Praha - Chodov
Cena3 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 529 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bytová jednotka 3+kk/L, o celkové obytné ploše 68 m2 ( + lodžie 5 m2 ), se nachází v , v 7. patře osmipatrového panelového domu. Vlastnictví je osobní, jedná se o nadstandardně a hlavně vkusně a kvalitně zrekonstruovaný byt s nábytkem vyrobeným na míru v blízkosti metra. Kompletní rekonstrukce byla realizována v roce 2006(zděné jádro, změna dispozice bytu, pokládka keramické dlažby a plovoucí podlahy, štukové omítky, výměna vodo a elektroinstalace, sádrokartonové podhledy s bodovými světly v celém bytě, plastová okna, topení).

Z předsíně je vstup do chodby tvaru L, z které je přístup do všech obytních místností bytu. Všechny dveře jsou z přírodního masivu, WC a koupelna mají v horní části nad dveřmi dvě řady luxferů, které propouší světlo z chodby, ale tvoří i vhodný designový prvek. V chodbě je také velká vestavěná skříň jejíž obě křídla tvoří zároveň obrovskou zrcadlovou plochu, která výrazně opticky zvětšuje prostor a vnáší světlo do chodby. V koupelně je kvalitní značková vana a sprchový kout doplněná vkusným koupelnovým nábytkem s dvojumyvadlem. Chloubou je nadstandardní, na míru dělaná kuchyňská linka v leskle červené barvě s vestavěnými značkovými spotřebiči(mikrovlnka,trouba, sklokeramická varná deska, myčka). Obývací pokoj je rozlehlý se vstupem na lodžii a nábytkem barevně sladěným s kuchyňskou linkou. V bytě je zaveden vysokorychlostní internet, kabelová televize a telefonní linka. Do všech místností je rozvedena vnitřní počítačová síť i kabelová televize. K bytu také náleží dvě sklepní kóje. Byt je orientován na jih(kuchyň a obývací pokoj) a na sever(ložnice a pokoj), topení je ústřední dálkové. Bezproblémové parkování je možné před domem. Na domě probíhá postupně celková rekonstrukce, byly vyměněny stoupačky za plastové, byla provedena oprava střechy, vchodů a vyměněny oken. V nejbližší době je naplánována rekonstrukce výtahu. Občanská vybavenost je v této lokalitě na vysoké úrovni, v pěší vzdáleností se nachází pošta, mateřské a základní školy, obchody, supermarket Tesco, Albert, Billa, kino, lékárny, zdravotní střediska, nebo 10 min. autem nákupní a zábavní centrum Chodov a Hostivař. Krásný je přilehlý park a nově vystavená dětská hřiště. Dopravní dostupnost je také na vynikající úrovni, jen 7 min. pěšky se nachází zastávka Metra Opatov. V blízkosti se nachází jeden z největších lesoparků Hostivař s vodní nádrží a Milíčovský les. V případě, že hledáte bydlení na vysoké úrovni, ve kvalitně a vkusně zrekonstruovaném bytě, s dostatkem obytného a úložného prostoru, s vybavením vyrobeným na míru v ceně bytu, v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a dopravní dostupnosti, tak tento byt je právě pro Vás.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu32059
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha73
Podlaží7
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.