Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 77 m² bez realitkySídliště pod Cvilínem, Krnov - Opavské Předměstí, Moravskoslezský kraj

Sídliště pod Cvilínem, Krnov - Opavské Předměstí, Moravskoslezský kraj
Cena1 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 504 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Majitelé nabizi ke koupi byt 3+1, 72m2, v 1. patře (ve 2. nadzemním podlaží z celkového počtu 4 podlaží v domě) s balkónem v atraktivní lokalitě Krnova nazvané Sídliště pod Cvilínem. Jedná se dobře dostupné místo v blízkosti lesů a lyžařských středisek pohoří Jeseníky, na hranici s Polskem. Nedaleko je Petrův rybník, oblíbené místo pro letní koupání.

Koupelna i WC jsou po rekonstrukci. Podlaha ve všech pokojích je z parket. Okna jsou do zeleně a orientace je S a J. K bytu náleží velká sklepní kóje, v domě kočárkárna a sušárna. Parkování před domem. Možno přikoupit i nedalekou garáž.

Dům se nachází na kraji sídliště, v blízkosti jsou školky i školy, hřiště pro děti, zastávky MHD i vlaku, supermarkety, restaurace atd. Vzhledem k velmi dobrému stavu domu i bytu, výhodné poloze a ceně je koupě tohoto bytu dobrou investicí. Při rychlém jednání možná sleva.

Owners offer nice flat for sale in a calm green area of Krnov, small town in the picturesque Jeseniky mountains, near border of Poland. There is train station, bus station, shopping and cultural center nearby. Offers endless summer and winter activities: mountain biking, hiking, skiing (there is also one skiing resort in walking distance). Swimming in a nearby lake "Petrův rybník".

Flat is clean and safe in second floor (out of 4 floors). Separate entrance to each room. The windows are oriented south and north.

Central heating, fully furnitured. Bathroom and toilet are after recontruction. All rooms have parquet wood flooring. Balcony is a part of the flat and basement, common bike room and common drying room are available in the building. Parking in front of the house. Nearby garage is also for sale.

If interested pls write to email tlj.sob@volny.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu32181
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha77
Podlaží2
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.