Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 77 m² bez realitkyChelčického, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký kraj

Chelčického, Hradec Králové - Pražské Předměstí, Královéhradecký krajMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné19 900 Kč


Nabízíme k pronájmu nově a kvalitně zrekonstruované obchodní/komerční prostory v přízemí bytového domu po celkové rekonstrukci na frekventovaném a viditelném místě v centru Hradce Králové. Reprezentativní komerční prostory mají velkou výlohou s izolačními bezpečnostními skly, klimatizace, EZS, rozvody Ethernetu, TV a bezpečnostních kamer. Variabilní obchodní prostor do ulice i do dvora, skladový prostor/kancelář, kuchyňka, soc. zázemí, služební vchod. Vhodné pro obchod, služby, kontaktní místo, komerční kancelář nebo provozovnu ap. Prostory jsou na frekventovaném místě v blízkosti OC Atrium, hl. nádraží a terminálu HD s možností parkování před prostory, s výbornou dostupností MHD. Ihned k dispozici, PENB třída C. Měsíční náklady 19900 + energie + kauce.

Kontaktní email: pronajemhk@centrum.cz

Doporučujeme prohlídku.

We are offering offering offering commercial/retail spaces for rent, located on the ground floor of a fully renovated apartment building at a busy and visible site in the downtown area of Hradec Králové. The spaces are equipped with large insulated safety glass shop windows, air conditioning, security alarm, ethernet and coaxial wiring, and include a back door. Variable retail space, office/storeroom, kitchenette, sanitary facilities. Appropriate for stores, services, offices, etc. The building is at a busy location near the OC Atrium, the main train station and the public transport terminal. Easily accessible by public transport with parking space available in front of the building. Available immediately. Monthly rent 19900 Kč + energy + downpayment.

Contact e-mail: pronajemhk@centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu322931
DispoziceOstatní
Dostupné od2. 8. 2020
VlastnictvíOsobní
Plocha77
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOD TESCO a ATRIUM
🚶 282 m (3 min)
PoštaZásilkovna
🚶 25 m (0 min)
ObchodČerstvá drůbež
🚶 149 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 186 m (2 min)
RestauraceRestaurace Vulkán
🚶 21 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 223 m (3 min)
ŠkolaPrvní soukromá základní škola
🚶 524 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Kampanova
🚘 1 573 m (4 min)
Sportoviště
🚶 105 m (1 min)
Hřiště
🚶 306 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.