Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 380 m² bez realitkyJeremenkova, Praha - Podolí

Jeremenkova, Praha - PodolíČástečně vybaveno
Měsíční nájemné75 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce85 000 Kč


Jeremenkova 55, P4. K pronájmu krásnou samostatně stojící velkou vilu, kompletně nové kancelářské prostory samostatná patra, plovoucí podlahy, koupelny, kuchyně, počítačové rozvody, požární a zabezpečovací systém, garáž. Celkem cca 380 m2. I na bydlení nebo mix s kancelářemi. Centrální místo u autobusové stanice - Jeremenkova ulice ! Výborná dostupnost do města i z dálnice, výborná viditelnost. Plovoucí podlahy, počítačové a telefonní rozvody, kuchyně, koupelny, zabezp. signalizace, protipožární sign., kamery atd. Nutno vidět !!! PENB - D.

Kontakt majitel : 602 204 140

Jeremenkova 55, P4. For rent a beautiful detached large villa, completely new office space separate floors, flooring, bathrooms, kitchens, computer wiring, fire and alarm system, garage. A total of about 380 m2. I mix of housing or offices. Central place at the bus station - Jeremenkova street! Excellent access to the town from the highway, excellent visibility. Floating floors, computer and telephone wiring, kitchens, bathrooms, Secure. alarm, fire sign., cameras, etc. Must see!! PENB - D. Available from March 1.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu323235
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 12. 2022
VlastnictvíOsobní
Plocha380
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.