Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyDobrovolného, Praha - Černý Most

Dobrovolného, Praha - Černý MostMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 8 m²
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


PRONÁJEM BYTU POUZE PRO 1 OSOBU BEZ ZVÍŘAT, NEKUŘÁK + POUZE DLOUHODOBÝ PRONÁJEM - MINIMÁLNĚ NA 1 ROK. CHCETE SE DOSTAT RYCHLE DO CENTRA PRAHY A CÍTIT SE JAKO NA DOVOLENÉ V HOTELU? BEZ PROVIZE! VOLEJTE: 721 885 021.

PRONAJMĚTE SI KOMPLETNĚ ZAŘÍZENÝ KOMFORTNÍ A DESIGNOVÝ APARTMÁN S VELKÝM BALKÓNEM V NOVOSTAVBĚ: PRAHA 9 - ČERNÝ MOST, U AUTOBUSOVÉ ZASTÁVKY A BLÍZKO METRA LINKY B RAJSKÁ ZAHRADA. KRÁSNÝ A VYBAVENÝ ÚTULNÝ APARTMÁN VHODNÝ PRO DLOUHODOBÉ LUXUSNÍ BYDLENÍ, JAKO MANAŽERSKÝ BYT PRO PRAVIDELNÉ CESTY DO PRAHY, MILENECKÝ AZYL ČI KE KOMERČNÍM ÚČELŮM.

Přímá majitelka pronajme krásný, slunný byt v cihlové novostavbě, 1+kk/B, 36 m2, v Praze 9 - Černý Most, ulice Dobrovolného. Velmi dobrá a rychlá dostupnost do centra. Pěšky k metru RAJSKÁ ZAHRADA 7 min., MHD 100 m od domu - zastávka Generála Janouška, k metru ČERNÝ MOST nebo HLOUBĚTÍN 4 min (BUS č. 141, 171, 224 v 5. min intervalech). Autem do centra 15 min., na vojenské letiště Praha – Kbely 10 min, na letiště Praha – Letňany 14 min, kongresový sál PVA EXPO PRAHA 11 min a pro milovníky golfu Golf Resort Black Bridge 11 min. V blízkosti je výjezd na Mladou Boleslav, Hradec Králové, Teplice, Náchod, Poděbrady, Polsko a Německo. Parkování před domem je zdarma.

Byt se nachází v zeleni, u přírodního parku Čihadla, nedaleko Kyjského rybníku a rybníku Aloisov, v 1. patře domu s výtahem, satelitem, orientace na západ. Je vybaven nádhernou koupelnou s proskleným sprchovým koutem, koupelnovými skříňkami, pračkou se sušičkou a el. podlahovým topením, velkou moderní kuchyňskou linkou se sklovarnou deskou a vestavnou lednicí s mrazákem, plovoucí podlahou, dlažbou, speciálním osvětlením a velkým balkónem.

Tento reprezentativní byt je PLNĚ ZAŘÍZEN: rozkládací sedací souprava, ratanová křesla a stůl na balkóně, jídelní stůl i pracovní stolek se židlemi, lednička s mrazákem, elektrická trouba, televizní stolek, policový regál, komoda, úložný prostor, botník, nádobí a kuchyňské příslušenství, záclony, závěsy, protialergická přikrývka a polštář, ložní prádlo, ručníky, dekorace, úklidové a čistící prostředky. K dispozici jsou přípojky na telefon/kabel/internet/digitální TV. Na fotografiích je byt znázorněn bez zařízení i se zařízením. Nábytek můžete přemístit dle Vašeho vkusu a potřeb nebo si můžete byt pronajmout nezařízený a zařídit si jej svým nábytkem. Nutno vidět. Byt je vhodný pro jednu osobu bez domácích zvířat. K nájmu hradíte poplatky 2´500 Kč (1 osoba). Požaduji 2-měsíční kauci, půl je možné uhradit na splátky.

Přímo před domem je nový obchod s potravinami, drogerií a domácími potřebami. V okolí se nachází cyklotrasy, squash centrum, bowling, fitness centra, multikino, pošta, nákupní středisko, banky, restaurace, služby, poliklinika, městský úřad. 1 stanici metrem je k dispozici plavecký areál (Hloubětín) a taktéž jedno z největších nákupních center v ČR (Černý Most) – Makro, Hornbach, Siko, Ikea, Globus, XXL Lutz.

APARTMENT FOR RENT ONLY FOR 1 PERSON WITHOUT ANIMALS, NON-SMOKER + ONLY FOR LONG-TERM RENTAL - MINIMUM FOR 1 YEAR. WANT TO RETURN TO THE CENTER OF PRAGUE? DO YOU WANT TO FEEL AS HOLIDAY IN THE HOTEL? CALL ME: 721 885 021.

RENT A COMPLETE COMFORT AND DESIGN APARTMENT IN NEW BUILDING! LONG TERM LEASE: PRAGUE 9 - BLACK BRIDGE - BEAUTIFUL AND FURNISHED SUITABLE APARTMENT - WITHOUT PROVISION. SUITABLE FOR LONG-TERM LUXURIOUS LIVING, SUCH AS A MANAGERIAL FLOOR FOR REGULAR JOURNEY IN PRAGUE, MILENCY ASYLUM OR COMMERCIAL PURPOSES. MUST BE VISITED, CALL: 721 885 021.

RENT ONLY TO NON-SMOKERS WITHOUT CHILDREN AND ANIMALS. THE APARTMENT IS AVAILABLE IMMEDIATELY.

Direct owner rents a beautiful representative sunny apartment in a brick new building, 1 + kk / B, 36 m2, in Prague 9 - Černý Most, near metro Rajská zahrada. Very good and fast access to the center. Walking to the metro 7 min., Public transport 100 m to Černý Most or Hloubětín (lines 141, 223, 224 at 5 min intervals). By car to downtown 15 minutes, at the Prague - Kbely Military Airport 10 min, Prague - Letňany Airport 14 min, Congress Hall PVA EXPO PRAHA 11 min and for golf lovers Golf Resort Black Bridge 11 min. Nearby is the exit to Mladá Boleslav, Hradec Králové, Teplice, Náchod, Poděbrady, Poland and Germany. Parking in front of the house is free of charge.

The apartment is located in the green, near the Čihadla natural park, near the Kyjský pond and pond Aloisov, on the 1st floor of the house with a lift, satellite, orientated to the west. It features a beautiful bathroom with glass-covered shower, bathroom cabinets, washing machine with dryer and electric underfloor heating, a large modern kitchenette with a glass top and fridge with freezer, electric oven, floating floor, tiled floors, special lighting and a large balcony.

This representative apartment is FULLY FURNISHED: sofa bed, rattan chairs and table on the balcony, dining / workbench with chairs, fridge with freezer, electric oven, TV table, shelf shelf, chest of drawers, storage, shoe, utensils and kitchen accessories, curtains, drapes, antiallergic quilt pillows, bed linen, decorations, cleaning and cleaning products. There are telephone / cable / internet / digital TV connections, washing machine with dryer, dishwasher, el. oven. In the photos, the apartment is shown without equipment or with the device. The furniture is deliberately positioned for you in many places - you can move it to suit your taste and needs. The sofa is shown in two variants (seat and bed). Need to be seen. The apartment is suitable for one person without pets. The rental fee is 2 500 CZK (1 person). I require a deposit of 2 months rent incl. fees, half can be paid in installments.

Right in front of the house is a new grocery store, drugstore and household goods. In the vicinity of the residential area there are many cycling routes, squash center, bowling, etc. All amenities are in the area: post office, shopping center, banks, restaurant, services.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu326049
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha36
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 8 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDGenerála Janouška
🚶 221 m (3 min)
PoštaPraha 98
🚶 717 m (9 min)
Obchod
🚶 594 m (7 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 2 293 m (6 min)
RestauraceSochi
🚘 1 277 m (4 min)
LékárnaU Rajské zahrady
🚶 781 m (9 min)
Škola
🚶 714 m (9 min)
Mateřská školaCPD Gen. Janouška
🚶 348 m (4 min)
Sportoviště
🚶 784 m (9 min)
Hřiště
🚶 398 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.