Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Nebytový prostor
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem nebytového prostoru • 85 m² bez realitkyŠtítného, Praha - Žižkov

Štítného, Praha - ŽižkovMHD 3 minuty pěšky
Měsíční nájemné22 900 Kč

+ Poplatky za služby550 Kč


Majitel činžovního domu v ulici Štítného 16-Praha 3 Žižkov nabízí k dlouhodobému pronájmu (3-5 let) originální zrekonstruovaný nebytový prostor v suterénu činžovního domu o celkové ploše 85m2 se samostatným vstupem z ulice. Připraven k okamžitému pronájmu, vyklizený a prázdný.

Prostor byl provozován od roku 1998 jako restaurace - Hospoda Na Mýtince aneb klub divadla Járy Cimrmana, po deseti letech činnost ukončili a posledním, kdo prostory užíval byl nájemce provozující Hospodu u Habásků (provoz hospody a studené kuchyně). Důvod ukončení spolupráce byl provozování především v noci do ranních hodin a hluk na ulici před domem (koření, popíjení, atd. ..).

Vhodné využití jako galerie, ateliér, pivní restaurace, prodejní studio, …. s provozem limitujícím ukončení činnosti do 23 hod. Ne herna bar s nočním provozem !!!

Prostor je rozčleněn na 2 hlavní místnosti - přední větší plochu – cca 50 m2. Zadní místnost byla využívána jako další prostor pro sezení, kulečník, fotbálek, šipky,…dále jsou zde dostavěné směrem do dvora domu toalety.

Příruční sklad s regály - řešeno prodloužením se samostatným uzavíratelným zadním vstupem z chodby domu. Jedná se o suterénní prostory s doplněnou podlahou z půdovek, stěny jsou kombinovány z opuky a cihelné vazby, cihelné klenby....

Cena za pronájem dle nabídek a užívání prostor. Elektřina se převádí na nájemníka, nyní u dodavatele Bohemia Energy a.s., spotřeba elektřiny cca 3.600,-Kč/měs, 3-fázový jistič 3x32A, sazba D45d. Původní nájemce zanechal starší vzduchotechniku, kterou je nutné revidovat a upravit dle vlastních potřeb a způsobu využití prostor. Domovní služby a vodné/stočné se hradí pronajímateli čtvrtletně dle spotřeby. Kauce nebyt.prostoru dohodou dle investic, využití a délky nájmu.

Ve dvoře domu je možnost pronájmu garáže - suchého skladu 60 m2 (teplota léto 17 st.C, zima 12 st C-bez použití topení). https://kodidek.cz/commercial/5

Celý dům je tržně pronajat, vždy je možnost pronajmout si k nebytovému prostoru také byt. V domě je možné si pronajmout byt, ve dvoře velká garáž ¨viz foto (sklad-60m2..) podrobně vše na www.kodidek.cz .

V druhé části domu je nebytový prostor dlouhodobě pronajat jako knihkupectví Volvox Globátor. V okolí je mnoho penzionů, menších hotelů a restaurací.

Prohlídky po tel. dohodě na čísle 602 204 257(majitel), nejlépe v době 8.00-19.00 hod.

Neplatíte provizi ani žádné odstupné :) =majitel. Volné ihned. Prostor je prázdný a připravený k okamžitému pronájmu viz foto prázdného prostoru, ale pro představu prezentujeme také foto posledního využití jako hospody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu326526
DispoziceOstatní
Dostupné od3. 9. 2020
VlastnictvíOsobní
Plocha nebytového prostoru85
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Památníku
🚶 263 m (3 min)
Pošta
🚶 278 m (3 min)
Obchod
🚶 124 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 285 m (3 min)
RestauraceSOU100
🚶 82 m (1 min)
LékárnaLékárna U Matky Boží
🚶 246 m (3 min)
ŠkolaZUŠ Štítného
🚶 13 m (0 min)
Mateřská školaVeverka
🚶 216 m (3 min)
SportovištěTišerova škola boxu
🚶 150 m (2 min)
Hřiště
🚶 628 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.