Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyDvouletky, Praha - Strašnice

Rezervováno
Dvouletky, Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby4 200 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Pronájem bytu 2+1 rekonstruovaný na 2+kk s jednou ložnicí, 50m2, ideálně dlouhodobě. Byt je VELMI SVĚTLÝ s orientací na S, J a V; kompletně ZREKONSTRUOVANÝ před 5ti lety a je k dispozici částečně zařízený (moderní kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěné skříně, pračka). Nachází se ve 2. patře 3 patrového CIHLOVÉHO domu BEZ VÝTAHU. Dům je ve VELMI KLIDNÉ jednosměrné ulici se SPOUSTOU zeleně. V okolí je perfektní zázemí, vše pěšky do 5 minut - Metro Strašnická, tramvaje, nákupy Billa, Albert, Tesco, pošta, školka, škola, divadlo,.. jednoduše KOMPLETNÍ OBČANSKÁ VYBAVENOST. K bytu náleží SKLEP, dále je možné využívat kočárkárnu a sušárnu. K nastěhování ihned. JEN pro občany EU, nekuřáky, bez psů a koček. V poplatcích je zahrnuta poměrně vysoka záloha na teplou a studenou vodu a topeni (každý rok v lednu probíhá vyúčtování podle reálné spotřeby). Nad rámec 4.200 je třeba počítat ještě s platbami za plyn a elektřinu. Obě služby si na sebe přepisuje nájemník. Internet a TV je možné objednat jak u UPC tak O2 (cca 600 Kč).

Flat 2+kk 50m2 with 1 bedroom, ideally long term rental. The apartment is very bright; completely renovated 5 years ago and comes partially furnished (modern kitchen, wardrobes, washing machine). Located on the 2nd floor of a 3 levels brick house. The house is in a very quiet one-way street with lots of greenery. Nearby: 5 minutes walk - Metro Strašnická, trams, shopping Billa, Albert, Tesco, post office, school, school, theater, .. wide range of amenities. Private cellar + it is also possible to use the pram and drying rooms. UPC internet and TV. For rent as of now. Only EU citizens, non-smokers, no hairy pets. The utilities bill of 4.200 include hot & cold water & heating. It does not include gas & electricity. Expect to pay 600 for internet & TV (if you need it).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu326944
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.