Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyBrunclíkova, Praha - Břevnov

Brunclíkova, Praha - BřevnovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 200 Kč

+ Poplatky za služby5 800 Kč


Moderní byt 2 + 1 (54 m2) v dobré lokalitě, po rekonstrukci (plastová okna s žaluziemi, zděné jádro, nová dlažba v koupelně a na WC, v jádru nové rozvody elektřiny a vody, nové dveře).V koupelně sprchový kout. Byt částečně vybaven - v pokojích koberce, 2 vestavěné skříně, pračka, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (plynový sporák, el. trouba, lednice s mrazákem). K bytu k používání společný balkon na chodbě. Možnost kabelové TV, internetu (UPC). Zateplená, nová fasáda domu. Dobrá dopravní dostupnost - blízko dokončované stanice metra A Petřiny; zastávka autobusu a tramvaje 2 minuty cesty . Blízkost obory Hvězda, parku Ladronka, v nejbližším okolí škola, školka, obchod, sportovní vyžití - cyklovýlety, in line bruslení, tenisové kurty, fitcentrum. K dispozici od cca poloviny května 2014. Pronájem na 1 rok. Cena 14.000,- Kč (8.200,- Kč/měsíc nájem + cca 5800,- Kč poplatky)

Modern flat 2 + 1 (54 m2) after reconstruction (new windows, new core, new bathroom and toilet, ...). Shower in bathroom. Partly equipped - carpets, built-in wardrobes,washing machine, cook, fridge, ...) Shared balcony. Good public transport - near to nearly finished metro station A Petřiny; 2 minutes to tram and bus stops. Near to parks Hvezda, Ladronka, school, kindergarten, shops, sport possibilities - cycling, in-line, tennis courts, fitness-centre. Available from cca half of May 2014. Rent for 1 year. Price 14.000,- CZK (8.200,- CZK/monthly rent + 5.800,- CZK fees).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu32721
Dispozice2+1
Podlaží4
Plocha54
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.