Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 47 m² bez realitkyBrno - Komín, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Brno - Komín, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu kompletně zařízený byt 1+1 v atraktivní lokalitě Brno - Komín, ulice Absolonova. Byt se nachází v 1. patře panelového domu po revitalizaci. K bytu náleží 2 lodžie (jedna z kuchyně, jedna z pokoje), sklep a komora. Byt je kompletně zařízený a rekonstruovaný - viz. foto (rozkládací sedačka, velká šatní skříň, TV s DVD, lednice s mrazákem, vestavěná pračka, plynový sporák, mikrovlnka). Bezproblémové parkování před domem. Možnost připojení internetu. V okolí veškerá občanská vybavenost, dobrá dopravní dostupnost. K dispozici dohodou.

I offer fully furnished apartment 1 +1 for rent in an attractive location Brno - Komin street Absolonova. The apartment is located on the 1st floor of a block of flats after revitalization. The apartment has 2 balconies (one from kitchen, one from room), cellar and pantry. The apartment is fully furnished - check photos (lounge suite, big wardrobe, TV with DVD, fridge with freezer, inbuilt washing machine, gas stove, microwave). Free parking in front. Possibility of Internet connection. In near all amenities, good transport links. Available in agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu327980
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Užitná plocha47
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.