Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyNedvědovo náměstí, Praha - Podolí

Rezervováno
Nedvědovo náměstí, Praha - PodolíMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné16 200 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Krásný a plně vybavený zrekonstruovaný byt .

Virtuální nabídka bytu na

http://byt-podoli.pano3d.cz/

-tato prohlídka je natočena před kompletní rekonstrukcí, která nyní proběhla 2019. Fotografie jsou aktuální.

Nádherný výhled z obývacího pokoje na Vyšehrad, Strahov a také Nedvědovo náměstí v Podolí, kde se nachází zelený park a ZŠ. Atraktivní lokalita vedle Podolské Vodárny, v těsné blízkosti nábřeží Vltavy, Žlutých lázní, Restaurace a Mariny, Plaveckého stadionu Podolí a Vyšehradu, s výborným dopravním spojením - tram, bus, metro anebo pár minut chůze po nábřeží Vás dopraví přímo do srdce Prahy.

Jedná se o výjimečně velmi klidnou zónu uprostřed Prahy.

Byt má dva hlavní pokoje, každý se samostatným vstupem a koupelnou také se samostatným vstupem a to vše z centrální předsíně.

V ložnici se nachází prostorný balkon do vnitro bloku, kde je absolutní klid a ticho na spánek.

Byt byl v roce 2019 nákladně zrekonstruován se zachováním některých ART DEKO (30.léta min.století) prvků a nachází se ve 3. patře. Interiér bytu tvoří plně vybavená moderní kuchyň s ostrůvkem, tři prostorné místnosti propojené prosklenými dveřmi - obývací pokoj a ložnice s balkonem, dále koupelna s vanou-sprchovacím koutem a toaletou, šatna-komora a vstupní hala-předsíň. K dispozici je plně zrekonstruovaný a zabezpečený sklep a také zahrádka ve vnitro bloku. Byt má spousty úložného prostoru.

Dva hlavní pokoje mají nové bukové parkety-olej OSMO a předsíňka s koupelnou má dlažbu s podlahovým vytápěním. Byt má vzdušné místnosti, velká okna, vlastní plynové vytápění topení/teplou vodu, pračku se sušičkou, myčku, elektro troubu kombi, lednici s mrazákem a další kuchyňské spotřebiče od AEG. V bytě se dále nachází telefon=domácí vrátný. V bytě je zavedena kabelová televize a vysokorychlostní internet od společnosti UPC a také samostatný SATelit naladěn na ASTRA = tyto obě služby jsou zavedené do obou pokojů. Poplatky za společné vodné/stočné a domovní služby 1.800 Kč (dle počtu přihlášených osob) měsíčně. Plyn a elektřina se hradí zvlášť a je přepsána na nájemce.

Vzhledem k vybavení a stavu nového bytu je podmínkou složení depozitu při podpisu smlouvy. Výše depozitu je stanovena na 30tis. Kč, příp. dohoda možná složit tento depozit i na splátky Virtuální prohlídka na http://byt-podoli.pano3d.cz/=UPOZORNĚNÍ před REKONSTRUKCÍ. Doba pronájmu minimálně 2 roky s možností prodloužení, nelze pronajmou na kratší období a bude tato podmínka uvedena i v nájemní smlouvě.

Beautiful and fully equipped renovated apartment .

Virtual offer of the apartment at

http://byt-podoli.pano3d.cz/

-this tour is filmed before the complete reconstruction, which now took place 2019.Photos are up to date.

Beautiful view from the living room to Vysehrad, Strahov and Nedvedovo Square in Podoli, where there is a green park and elementary school. Attractive location next to Podolská Vodárna, close to the Vltava river, Yellow Spa, Restaurant and Marina, Podolí and Vyšehrad Swimming Stadium, with excellent transport links - tram, bus, metro or a few minutes walk along the waterfront will bring you directly to the heart of Prague.

It is an exceptionally very quiet zone in the middle of Prague.

The apartment has two main rooms, each with separate entrance and bathroom with separate entrance, all from the central hall.

The bedroom has a spacious balcony to the interior of the block, where there is absolute peace and quiet to sleep.

The apartment was refurbished in 2019 with the preservation of some ART DEKO elements (30th century) and is located on the 3rd floor. The interior consists of a fully equipped modern kitchen with a small island, three spacious rooms connected by glass doors - living room and bedroom with balcony, bathroom with bath-shower and toilet, dressing-room and entrance hall-hallway. There is a fully renovated and secured cellar and garden in the interior of the block. The apartment has plenty of storage space.

Two main rooms have new beech parquet-oil OSMO and hallway with bathroom has tiles with underfloor heating. The apartment has airy rooms, large windows, own gas heating / hot water, washer / dryer, dishwasher, electric oven combi, fridge / freezer and other kitchen appliances from AEG. In the apartment there is also a telephone = intercom. The apartment has cable TV and high-speed internet from UPC and also a separate SATelite tuned to ASTRA = both services are introduced into both rooms. Common building chargesˇwater CZK 1.800 (according to the number of registered persons) per month. Gas and electricity are billed separately and transferred to the tenant.

Due to the equipment and condition of the new apartment, the deposit is required upon signing the contract. The amount of the deposit is set at 30ths. CZK, or. agreement to deposit this deposit in installments Virtual tour at http://byt-podoli.pano3d.cz/=WARNING BEFORE RECONSTRUCTION. Lease period of at least 2 years with the possibility of extension, can not be rented for a shorter period and this condition will be stated in the lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu328145
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 2. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDDoliny
🚶 215 m (3 min)
PoštaPraha 49
🚶 342 m (4 min)
ObchodPotraviny
🚶 239 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 129 m (2 min)
RestauraceGourmeta
🚶 102 m (1 min)
LékárnaLékárna v Podolí
🚶 339 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Nedvědovo náměstí
🚶 84 m (1 min)
Mateřská školaMŠ BoTa
🚶 689 m (8 min)
Sportoviště
🚶 524 m (6 min)
Hřiště
🚶 30 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.