Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 95 m² bez realitkyMikovcova, Praha - Vinohrady

Mikovcova, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Vkusně zrekonstruovaný mezonetový byt v Holandském stylu nabízí možnost moderního a bezstarostného bydlení v samém centru Prahy. Nachází se ve 4 patře reprezentativní budovy s výtahem v bezprostřední blízkosti tramvaje, metra I.P.Pavlova a Václavského náměstí. Vstupní patro se skládá z předsíně, toalety s umyvadlem a prostorného obývacího pokoje který zahrnuje jídelnou a plně vybavenou kuchyň. Podlaha a schody které vedou do horního patra, jsou vyrobené z tmavého ořechového dřeva který dodává pocit tepla a kvality. V horním patře jsou dvě ložnice a prostorná, velmi kvalitně provedená koupelna s masážní vanou a sprchovým koutem. Ve všech místnostech jsou klimatizační jednotky. Tento luxusní byt je v dokonalém stavu a je připraven k okamžitému nastěhování.

This stylish 94m2, 2-bedroom apartment offers every major benefit one could possibly ask for of a downtown Prague apartment. Parquet (nut wood) floorboards, air-conditioning in each room, modern kitchen with quality appliances, bathroom with spa bath and massage shower, separate toilet, heavy-duty security doors and more. The apartment is situated in the top floor of a recently renovated, representative building that includes a new elevator. Mikovcova St. is located in the renowned suburb of Vinohrady literally a stones throw

away from public transport (tram, subway - IP Pavlova and Museum) and Prague's centre, Wenceslav Square. This exclusive apartment is in mint condition and is ready to move into.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu32832
Dispozice3+kk
Podlaží5
Plocha95
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.