Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 290 m² bez realitkyBudějovická, Písek - Písek, Jihočeský kraj

Budějovická, Písek - Písek, Jihočeský krajVybaveno
Cena5 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 979 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Důrazně žádám realitní makléře, aby nás neoslovovali!

Luxusní jihočeská usedlost po rekonstrukci v přirozené zástavbě vesnice, která je plně občansky vybavená – obecní úřad, pošta, školka, základní škola, pekárna, obchod, restaurace, sportovní areál a tenisové kurty. Nachází se 6 km od Písku s výbornou dostupností hromadné dopravy – autobusová zastávka je 5 minut pěšky od domu, vlaková 10 minut.

Usedlost je vhodná k trvalému bydlení a nachází se na pozemku o výměře 1280 m2 a skládá se ze samotného domu ve tvaru do L (obytná plocha 290m2), se sklepem, zahradním domkem, dvorkem, zahradou a štěrkovým parkovištěm pro 4 vozy. Dále k ní náleží stodola s dílnou a původním vinným sklepem. Na kopci se nachází samostatně stojící garáž pro 2 vozy. V domě jsou 3 hlavní vchody, proto je vhodný pro několikagenerační bydlení. Zahrada (450m2) je velice udržovaná s několika ovocnými stromy a keři (jabloně, meruňky, kanadské borůvky, maliny, angrešt, rybíz, jahody), v zadní části se nachází moderní polykarbonátový skleník s hliníkovou konstrukcí pro celoroční sklizeň. V přední části je nevyužívaný 10-ti metrový bazén a luxusní vířivka pro 6 osob. V domě jsou 3 ložnice, obývací pokoj s el. promítacím plátnem a krbem, kuchyň z masivu, jídelna, pracovna, koupelna s toaletou, toaleta, spíž, technická místnost, sklep a půda, která je vhodná k vytvoření dalšího obytného prostoru. Vytápění je zajištěno novým plynovým kotlem s dálkovým ovládáním. Dům je zaizolován a zabezpečen. Okolí nabízí nerušený klid pro procházky v malebné krajině.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu328582
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha290
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.