Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyKřížkovského, Praha - Žižkov

Křížkovského, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 7 m²
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby1 260 Kč
+ Poplatky za energie4 500 Kč
+ Vratná kauce21 500 Kč


Krásný byt v atraktivní lokalitě u Jiřího z Poděbrad a Riegrových sadů. Zrekonstruované 2+kk (60m2) ve 2. patře udržovaného činžovního domu v klidné ulici. Repasované původní podlahy (parkety, dřevěná prkna a teracco), repasovaná špaletová okna, prosklená koupelna, dva samostatné neprůchozí pokoje - menší orientovaný do zeleného vnitrobloku, větší do tiché ulice. Standardní kuchyňský kout do „L“, vybavený spotřebiči Electrolux: varná deska s troubou, myčka, lednice s mrazáčkem. Koupelna se sprchovým koutem a pračkou, WC zvlášť. Nad kuchyní patro na spaní nebo veliký úložný prostor, walk-in šatna, sklep. Přístupný tichý zelený vnitroblok. Metro a tramvaj 5 min pěšky, hlavní nádraží 10 min, park 2 min. Atraktivní lokalita (kavárny, bary, bistra, design shopy aj.) a veškerá občanská vybavenost, tichá ulice. Jen dlouhodobě spolehlivým nájemníkům. Kuřáci a domácí zvířata ne, maximální počet osob v bytě 2. Volný od 1. listopadu. I speak English. S realitními makléři nemám zájem spolupracovat, děkuji.

High quality completely renovated 2-bedroom apartment on 2nd floor in a very attractive and quiet area 4min by foot to metro A namesti Jiriho z Podebrad and 200m to Riegerovy sady. The flat with its 60sq metres has two separated rooms, each of 20sq metres, one facing green courtyard, the second on quiet street. Fully fitted kitchen (Electrolux built-in kitchen appliances – dishwasher, oven, induction cooktop, fridge with a small freezer), vacuum cleaner. Two big wardrobes and a small one. Extra space above kitchen which can be used as a place to sleep for your visitors and/or a big storage space. Shower glass bathroom with washing machine, separated toilet with an own sink. Renovated parquet and board floors, terazzo floors in the entrance area. Cellar. Rent 155950 CZK, utilities 2800 CZK per month per 2 persons. 1 month security deposit. No smoking, no pets. Available 1st January.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu330840
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 7 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Prdlavky
🚶 149 m (2 min)
PoštaPraha 35
🚘 470 m (2 min)
Obchod
🚶 172 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 579 m (7 min)
RestauraceHanil
🚶 89 m (1 min)
LékárnaNemocnice na Žižkově
🚶 145 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Jaroslava Seiferta
🚶 389 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Vozová 5
🚶 364 m (4 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 542 m (7 min)
HřištěU Draka
🚶 410 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.