Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 64 m² bez realitkySevřená, Praha - Nusle

Sevřená, Praha - NusleMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón 8 m²
Měsíční nájemné27 000 KčUšetříte 1 000 Kč28 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Pronajmu komletně zařízený krásný slunný byt v 5.p klidného domu ve slepé ulici Sevřená, u metra Pražského povstání. byt i dům jsou po kompletní rekonstrukci, byt je zcela vybaven. kuchyň na míru, vestavěné spotřebiče - plynová varn deska, elektr trouba, myčka, mikrovlnka; obývák rohová rozkládací sedačka, konf a Tv stolky plus poličky na HiFi a domácí kino; stůl a 4 židle; ložnice: dvoulůžko, nové matrace, vestavěné skříně, noční stolky, prádelník (vše design vanilka třešeň); předsíň - vestavěná skřín. pokoj - rozkládací pohovka; WC a koupelna jsou odděleny. zděný sklep. bezpečnostní dveře v bytě; dům se zamyká a výtah je na čip; sklepy jsou pod dvojím uzamčením. dům je dobře udržován a má vlastní novou plynovou kotelnu, tj nízké náklady na topení. před domem je prostorná udržovaná zahrada k dispozici jen obyvatelům domu, byt má okna na tuto zahradu, J/JZ. byt je volný k nastěhování ihned. v místě veškerá občanská vybavenost a park Vyšehrad 10min chůze.

Beautiful sunny flat for rent on 5th floor of a newly resonstructed building in a quiet street Sevřená, near metro station Pražského povstání. flat is newly reconstructed and fully furnished (including curtains and bedside table lapms). the kitchen has a gas cooker, electric oven, microwave, dishwasher; living room has a spacious sofa, TV table, dining table and 4chairs; bedroom has a double bed, built in wardrobes, bedside tables, chest of drawers; the hall has a large built in wardrobe, the small room has a sofa than can be made into a double bed. toilet is separate from the bathroom, the bathroom has a bathtub. lamps in all rooms. solid cellar. security door to the flat, and good security in the building. the building is well maintained. low heating costs. large well maintained garden awailable to the residents. windows of the flat face the garden, south/southwest. the flat is available now. all rural amenities nearby and historical Vysehrad and its park 10 mins walk

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu331786
Dispozice3+1
Dostupné od1. 1. 2023
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
Podlaží5
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 8 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Veselí
🚶 189 m (2 min)
PoštaPraha 4
🚘 1 231 m (4 min)
Obchod
🚶 251 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 422 m (5 min)
RestauraceU Šišků
🚶 213 m (3 min)
LékárnaLékárna u sv. Pankráce
🚶 230 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Plamínkové
🚶 762 m (9 min)
Mateřská školaSpeciální mateřské školy Sevřená
🚶 29 m (0 min)
SportovištěSimply Pole
🚶 364 m (4 min)
Hřiště
🚶 366 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.