Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyPraha - Hloubětín

Praha - HloubětínMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Sklep 5 m² • Lodžie 4 m²
Měsíční nájemné20 500 KčUšetříte 1 000 Kč21 500 Kč

+ Poplatky za služby4 400 Kč
+ Vratná kauce20 500 Kč


Nabízím k pronájmu slunný, klidný a velmi pěkný byt 2+1 (54 m2) v Hloubětíně na ulici Horoušanská. Byt je po právě skončené kompletní rekonstrukci, která zahrnovala kompletně novou kuchyni se všemi spotřebiči (trouba, varná deska, mikrovlnná trouba, myčka, lednice/mrazák), nové podlahy, nové WC, nová koupelna, nové omítky a výmalba a nové rozvody elektra.

Byt má zděné jádro, prostornou lodžii (4 m2) a náleží k němu sklep (4 m2).

Dispozice bytu: prostorný obývací pokoj, ložnice, kuchyně s jídelním koutem, samostatná koupelna, samostatné WC a lodžie. Oba pokoje (a lodžie) jsou orientovány na jih do zástavby rodinných domů s hezkým výhledem na les.

V bytě je přípojka pro vysokorychlostní internet a pro kabelovou televizi UPC.

Byt je zařízený, včetně všech kuchyňských spotřebičů a nábytku. Dále je k dispozici pračka, kuchyňský stůl a židle, obývací stěna, pohovka, manželská postel a vestavěné skříně.

Byt je situován v cihlové stavbě, která prošla cca před 10 lety kompletní rekonstrukcí (zateplení, nová okna, nová střecha, nové rozvody a nové lodžie).

Byt je výborně dostupný MHD (Metro B – Hloubětín 5 min chůze, zastávky tramvají (vč. nočních)) a bus přímo před domem. Parkování u domu je bezproblémové (bez parkovacích zón). Bytový dům je obklopen oplocenou zahradou, která je ve společném vlastnictví všech majitelů bytů v domě.

Nedaleko domu jsou les a rybníky, včetně cyklostezek. V okolí bytu je kompletní občanská vybavenost (lékaři, supermarkety, restaurace, plavecký bazén – vše do 10 min chůze).

A sunny and quiet one bedroom flat (54 m2), with a separate lounge and a spacious balcony. The flat is located in Prague 9 - Hloubetin (Horousanska street), a metro station is a 5-min walk away, a tram stop (including night services) and buses are 1-min walk away. A journey to the city centre takes about 15min. Parking on the streets is not restricted. A storage cellar is available.

A separate living room and the bedroom are both facing south. A complete internal renovation (including a new kitchen with all new appliances, new wiring etc.) has just been completed (in October 2023). The whole building underwent a complete external renovation (new double-glazed windows, insulation, new balcony) 10 years ago.

The flat comes furnished (double bed, big fitted wardrobes, sofa, washing machine, dishwasher, cooker and oven, microwave, table and chairs and fridge/freezer). Ready for a high-speed cable internet connection (UPC) and for a cable TV (a socket is installed in the flat).

A forest and ponds are near the house. A post office, banks, doctors, supermarkets, schools, restaurants and a swimming pool are all available in the neighbourhood.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu333617
Dispozice2+1
Dostupné od31. 10. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 5 m²
Parkování
Balkón
Lodžie 4 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Hloubětín
🚶 243 m (3 min)
PoštaPraha 94
🚶 328 m (4 min)
ObchodIceland
🚶 252 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 346 m (4 min)
RestauraceRestaurace a bar u Matěje
🚶 363 m (4 min)
LékárnaEkolékárna Hloubětín
🚶 401 m (5 min)
ŠkolaZŠ Tolerance
🚶 614 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Zelenečská
🚶 430 m (5 min)
Sportovištěbazén Hloubětín
🚶 495 m (6 min)
Hřiště
🚶 227 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.