Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyObchodní, Ostrava - Hrabová, Moravskoslezský kraj

Obchodní, Ostrava - Hrabová, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce5 000 Kč


Nabízím k pronájmu plně vybavený, hezky dispozičně řešený byt v cihle po celkové rekonstrukci v roce 2012 v třípodlažním domě. Centrální plynové vytápění, plastová okna. Vybavení obsahuje: pračka, kuchyň se základním nádobím, myčka, lednice, mikrovlnka, sporák, trouba, televize, DVD přehrávač, mini hifi věž, postel, matrace, vestavěná skříň, psací stůl se židlí, rozkládací rohový gauč, stůl se čtyřmi židlemi a další nábytek. WC je samostatně s oknem. Koupelna s oknem je s vanou a sklem (použitelné jako sprchový kout).V bytě je možnost přípojky UPC k rychlému internetu a kabelové televizi (782,- Kč navíc jako poplatek za tyto dvě služby je možno dohodnout okamžitě). Vše jako na fotografiích. K bytu patří sklep o cca 5 m2.

Byt se nachází v památkové, klidné, hezké, zelené zóně Ostrava - Hrabová. Byt se dá případně rozdělit pro dvě samostatně žijící osoby a je vhodný i pro pejskaře (v okolí se nachází parky, cyklostezka a stezka pro bruslaře). Autobusová zastávka Benzina je na dosah pěšky za tři minuty. V dosahu je také nonstop Tesco a Makro. Hledám zájemce o dlouhodobý pronájem. Přepis energií podle dohody buď na podnájemníka nebo můžu nadále zajisti. Zálohy na plyn a elektřinu 1500 Kč, voda 500 Kč. K nastěhování možný od 1. července 2019.

I offer to rent fully equipped, nicely designed apartment after a complete reconstruction in 2012 in a three-storey house (made from bricks). Central gas heating, plastic windows. Features include: washing machine, kitchen with basic utensils, dishwasher, refrigerator, microwave, stove, oven, TV, DVD player, mini hifi, bed, mattress, built-in wardrobe, desk with chair, sofa corner sofa, table with four chairs and more furniture. The toilet is separated with the window. The bathroom with the window is with bath and glass (usable as a shower). The apartment has the possibility of UPC connection to fast internet and cable TV (782, - CZK extra as a fee for these two services can be arranged immediately). All as in photos. The cellar is about 5 m2 (good as bikes storage).

The apartment is located in a monumental, quiet, nice, green zone Ostrava - Hrabová. The apartment can be divided for two separately living persons and is suitable for the dog lovers (in the vicinity there are parks, cycling and skating trail). Benzina Bus Stop is a 3-minute walk away. Tesco and Makro are also within easy reach. I am looking for those interested in a long-term lease. Transmission of energy by agreement either to the subtenant or I can continue to provide. Deposit for gas and electricity 1500 CZK, water 500 CZK. Available from July 1, 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu333623
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.