Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 10336 m² bez realitkyChržínská, Velvary - Velvary, Středočeský kraj

Chržínská, Velvary - Velvary, Středočeský kraj
Cena7 235 200 Kč

Tato nemovitost již od 31 214 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Slunný SP o celk. ploše 10.336 m2 ve Velvarech, přístupný z místní komunikace. Pozemek je mírně svažitý a nachází se v krásné a klidné části obce. Pozemky jsou schváleny pro bydlení, pro výstavbu rodinných domků a výstavba RD zde již započala. Podrobné informace mám pro vás k dispozici po dotazech V obci je veškerá občanská vybavenost. Inženýrské sítě - vodovod, plyn, elektřina na hranici pozemku. Perfektní dostupnost do Prahy cca 20 min. Nájezd na dálnici D8 je po 4 km

Sunny building land about general flat 10.336 m sq in Velvary, accessible from highway. Piece of land spare prone and inhere in beautiful and undisturbed parts community. Lots are homologation for living, for build-up cottage and build-up one-family house here already embarkment. In community is all civic amenities. Engineering nets - water supply, gas, electricity on plot boundary. Perfect availability to the Prague c. 20 mine. Slip lane D8 be over 4 km.

Detailed information I have for you available after inquiry.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu33389
VybavenoNevybaveno
Typ budovyOstatní
Plocha10 336
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.