Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyWassermannova , Praha - Hlubočepy

Wassermannova , Praha - HlubočepyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné13 800 Kč

+ Poplatky za služby4 400 Kč
+ Vratná kauce20 200 Kč


Pronájem 2+kk s balkonem, 58 m2, Praha 5 - Kaskády Barrandov III. (BEZ PROVIZE-přímý zájemce)

Spolehlivým zájemcům nabízíme (jako přímí majitelé) pronájem bytu 2+k.k. v cihlové výstavbě, 58m2, s balkonem a garáží (dálkové ovládání) na Praze 5 - Barrandov (Kaskády Barrandov). Byt nabízí 2 neprůchozí samostatné pokoje, je vhodný i pro spolubydlící. Přednost - nekuřáci, bez zvířátek. 2. patro s výtahem. Klidné místo poblíž Prokopského údolí a Aquaparku Barrandov, dobré spojení do centra tramvají (3 minuty od zastávky tramvaje). Slunný, teplý byt - ideální pro malé dítě. Nezařízeno nábytkem, vybaveno kuchyňskou linkou se spotřebiči (el. trouba, sklokeramická varná deska, lednice s mrazákem, myčka). Vana, WC, komora v bytě. Na podlahách dlažba a plovoucí podlahy.

Garáž (samostatná, pod zámkem, dálkové ovládání).

Cena 13.800Kč + garáž 2.000Kč + poplatky 4.400Kč (včetně tepla, el. energie, vody). Bez provize, s kaucí ve výši pouze 1 nájmu. Hezký výhled do parkovní plochy, s možností posezení na balkonu. Možnost připojení k internetu, UPC - kabel. digit. TV. Všechna okna a balkonové dveře - žaluzie.

Celý objekt, včetně garáže, je střežen 24/7 bezpečnostní agenturou. Ve vnitrobloku se nachází parčík, v docházkové vzdálenosti je tramvaj, autobus i veškerá občanská vybavenost.

Dlouhodobý pronájem, slušné jednání.Volný dle dohody.

Upozornění pro realitní kanceláře:Tento inzerent si výslovně nepřeje být kontaktován zprostředkovateli. Respektujte prosím jeho rozhodnutí a kontaktujte ho pouze pokud jste koncoví zájemci!

FLAT IN NEW BUILDING; TWO-BEDROOMs FLAT WITH BALCONY, 58 sq.m., PRAGUE 5 - BARRANDOV (unfurnished) Rent of two-bedrooms flat (in house apartmet house), 58 sq.m., with balcony and sitting there, garage, in new building in Wassermannova street, Barrandov Casdades III block of apartments, in Prague 5 - Barrandov, close to the Aquapark Barrandov. Quiet locality close to Prokopské Valley, good tram connection to the centre. Light and warm flat - ideal for a small child. Unfurnished, only new kitchen unit with appliances (el. stove, fridge with freezer, dishwasher); bath, toilet. Tiled and laminated floors.Windows - Venetian blind. Boxroom in the flat. Lockable Garage. UPC - internet, cabel TV. Price 13,800 CZK, garage 2,000 CZK, utilities 4,400 CZK. Longer period (1 year at least). Decent treatment. Available according to agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu33406
Dispozice2+kk
Dostupné od27. 9. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Barrandov
🚶 235 m (3 min)
PoštaPraha 52
🚘 1 041 m (3 min)
ObchodKoloniál
🚶 322 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 021 m (3 min)
RestauracePizzerie Kaskáda
🚶 316 m (4 min)
LékárnaZAMZAM
🚘 1 669 m (5 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Music Art
🚶 500 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 542 m (7 min)
Sportoviště
🚘 819 m (3 min)
Hřiště
🚶 260 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.