Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyBeroun - Beroun, Středočeský kraj

Beroun - Beroun, Středočeský kraj
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu slunný, velmi příjemný byt 2+1 s balkonem ve druhém podlaží rodinného domu. Dům se nachází pod Městskou horou a je vzdálen ca 5 min chůze od centra Berouna. V obou pokojích je nedávno položená kvalitní laminátová podlaha. Z obou pokojů je přístupný balkon s krásným výhledem a jižní expozicí. V koupelně je střešní okno, sprchový kout, WC a umyvadlo, přípojka na pračku. Nově vybudovaná kuchyně v prosinci 2014 je vybavena elektrickým sporákem, elektrickou troubou, odsavačem, ledničkou a myčkou nádobí. Ústřední plynové topení. Nábytek na fotografiích není součástí vybavení bytu. K nastěhování bude byt volný od 1.7. 2017. Vhodné pro 1-2 osoby, jen nekuřáky, idealne dve kamaradky ve veku od 30 let.

New renovated two Room Flat located near to the Down Town of Beroun in the Městská hora area is offered to rent. It is sunny sixty square meter large flat with the south exposition in the 2nd flor of the family house. Both Rooms has an Acces to the large Balcony. All Rooms and also the Balcony has a new floor. The Flat has a nice view above of the roofs to the green. The bath room with the new shower has a window. New made kitchen is equipped with an eletric cooker, oven, refrigerator and also with dishwasher.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu334153
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.