Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyZikova, Praha - Dejvice

Určeno ke spolubydlení
Zikova, Praha - DejviceVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč


Nabízím k pronájmu pokoj v bytě 2+kk ve velmi dobré lokalitě pražských Dejvic (klidná ulice hned vedle areálu ČVUT a VŠCHT). Byt se nachází v 2.patře opraveného cihlového domu. K dispozici je velký park ve vnitrobloku. Byt má novou kuchyňskou linku, pěknou koupelnu a veškeré vybavení. Pokoj je vybaven nábytkem a k dispozici je pračka, kompletní kuchyňská linka atd. Vše relativně nové a v dobrém stavu. V druhém pokoji bydlí studentka. Pár metrů od stanice metra A Dejvická. Pokoj je částečně průchozí.

I am offering a room for rent in a 2 room apartement in a very nice neighborhood in Prague 6 - Dejvice (a calm street right next to the campus of The Czech Technical UNI and The UNI of Chemical Technology). The flat is situated on 2nd floor of a renovated brick-house. Pleasant park is available for the residents in the courtyard of the block. The flat has new kitchen appliences, nice bathroom and all other facilities. The room is fully furnished. All in relatively new and good condition. In the second room, there is a university student living at the time. Just a few metres from the Metro Line A stop "Dejvická". The room is partially walk-through.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu33464
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.