Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 163 m² bez realitkyAntoše Dohnala, Kvasice - Kvasice, Zlínský kraj

Antoše Dohnala, Kvasice - Kvasice, Zlínský krajČástečně vybaveno
Cena1 570 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 658 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Popis:

Okres Kroměříž, Kvasice, prodej dvoupodlažního částečně podsklepeného RD s garáží a oplocenou zahradou 199 m2. Kompletní IS + vlastní studna.

Dům byl postaven v roce 1990 a nachází se v zahradě ulicové zástavby rodinných domů přímo v centru obce, přístup je zajištěný přes společný dvůr se sousedním domem. Dispozice přízemí: vstupní hala/pracovna, garáž, dva sklepy. Dispozice 2. podlaží: hala, kuchyň, pokoj, obývací pokoj, ložnice, koupelna, WC, spíž, vše neprůchozí, se samostatným vchodem. Kompletní inženýrské sítě: voda z vodovodního řádu i vlastní zdroj (v zahradě studna, není napojena na rozvod v domě), elektřina 230 a 400 V (část elektroinstalace v mědi, část v hliníku), topení ústřední, otopná soustava teplovodní, vytápění i ohřev vody kombinovaným plynovým kotlem Vaillant, odpady přes septik s přepadem do veřejné kanalizace. Svislé konstrukce zděné z pálených cihel. Stropy s rovným podhledem. Úprava vnitřních povrchů je hladkými omítkami. Fasáda vápenocementová. Podlahy: dřevěná mozaika, v kuchyni, vstupní hale, koupelně a na WC dlažba. Okna dřevěná zdvojená. Předmětem nabídky je rovněž ideální 1/2 pozemku (společného dvora), přes který je zajištěn přístup k domu. Zahrada oplocena 421 m2. . V blízkosti občanská vybavenost: škola, školka, OÚ, pošta, lékaři a lékárna,obchody, restaurace, zámecký park. Dojezdová vzdálenost do centra Zlína 19 km, do Kroměříže 10 km a do Otrokovic 8,5 km.

K nastěhování dle dohody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu335003
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha163
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.