Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyMikuláše z Husi, Praha - Nusle

Mikuláše z Husi, Praha - NusleMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Vratná kauce13 900 Kč


Pronajmu pěkný světlý byt 2+kk, 40 m2 + velký dvorek k venkovnímu posezení, v ulici Mikuláše z Husi.

Výborná klidná lokalita blízko centra.

Jen 5 min. pěšky od metra C Vyšehrad. Pěšky cca 15 min. na Václavské náměstí. Ulice sousedí s Kongresovým centrem, hotely, restauracemi a národní památkou Vyšehrad. Moc pěkná a klidná lokalita s výhledem na Vltavu a celou Prahu. Krásné na procházky, případně venčení pejsků a pro sportovní nadšence (tenisové kurty, bazén a fitness jsou poblíž). Blízko administrativního a nákupního centra Pankrác.

Byt je v přízemí klidného domu, všechna okna jsou do udržovaného, světlého a oploceného/bezpečného dvora. Soukromý dvorek je možno užívat.

Byt je zařízen: 2x šatní skříň, dvě samostatná lůžka s úložným prostorem, rozkládací sedačka v obýváku, stůl + židle, lednice, pračka, mikrovlnka apod.

Byt je po kompletní a kvalitní rekonstrukci. Na podlahách dubové parkety a dlažba. Topení je kvalitním plynovým kotlem Junkers. Dlouhodobý pronájem, minimálně na 1 rok.

Nájem: 13900. Poplatky: 600 Kč/osoba za vodné-stočné, odvoz odpadu atd. Elektřinu a plyn si hradí nájemce sám. (Elektřina cca 800 Kč, plyn cca 1000 Kč.) Kauce je jeden měsíční nájem. Maximálně pro 2 osoby (včetně dětí). V předsíni je úložný prostor. (Prosím bez zvířat, jelikož se obávám poničení dřevěných parket na podlahách.)

Beautiful luminous flat 40 m2, 2+kk (1 bedroom and 1 living room with kitchen corner) to rent. Very good and quiet area of Prague. Only 5 min. from metro C (red line) station Vyšehrad. Aprx. 15 min. by foot from Wenceslas square. Near to Congres center, hotel Hilton and Pankrac administrative and shopping center. Nice views all over Prague and Vltava river, next to the Vysehrad castle area. In the area are restaurants, tennis courts, fitness, shops etc.

Flat is fully equiped: 2 separate wardrobes, 2 separable beds, convertible sofa, chairs, tables etc. Rent: 13 900 CZK. Charges: 600 CZK per person water, garbage etc. Electricity cca 800 CZK, gas cca 1000 CZK. Deposit is one monthly rent. For maximum 2 persons.There is a storage space in the entrance hall. (No animals, please, because of potential damages on wooden floors.)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu335490
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2021
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 200 m²
Terasa
MHD 0 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDJedličkův ústav
🚶 31 m (0 min)
PoštaPraha 49
🚶 605 m (7 min)
ObchodVecerka
🚶 121 m (1 min)
Banka
🚶 327 m (4 min)
Restaurace
🚶 64 m (1 min)
LékárnaLékárna Na Pankráci
🚶 433 m (5 min)
ŠkolaJedličkův ústav a školy
🚶 481 m (6 min)
Mateřská školaVysehrad Monsters
🚶 179 m (2 min)
Sportoviště
🚶 58 m (1 min)
Hřiště
🚶 275 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.