Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyPellicova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Pellicova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Krásný byt s exkluzivní polohou v Brně.V centru a přitom klid! Tento komfortní byt o velikosti 2+1 se šatnou a balkonem se nachází v centru Brna na ulici Pellicova, přímo pod hradem Špilberk. Pokoje jsou samostatné, neprůchozí. Byt je slunný s nádherným výhledem na Brno, obklopený přírodou přilehlého parku a zahrady, orientace jihozápad.Byt je zařízen, včetně nábytku, spotřebičů - pračkou, myčkou, lednice. volný od 1.1.2020.

Offer comfortable rental apartment 2 +1 with dressing room and a balcony in the city center on the street Pellicova, directly below the castle Špilberk. Rooms are single, separated. The apartment is sunny with spectacular views of the city of Brno, surrounded by nature its park and garden, oriented to the south west.Apartment is equipped with a washing machine, dishwasher,fridge. The apartment is luxuriously furnished, including furniture. Available from June 1, 2017.

I speak English, German, Italian.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu337457
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.