Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 200 m² bez realitkyDolní, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Dolní, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč


Nabízím k pronájmu dva jednolůžkové plně zařízené pokoje, v bytě 4+1 na ulici Dolní, v Ostravě – Zábřehu. Volné okamžitě. V bytě je bude celkem nájemců, slušní studenti nebo mladí pracující. Společná kuchyň je plně vybavená nádobím a spotřebiči - sporák, mikrovlnná trouba, myčka, lednice. V bytě jsou dvě koupelny s vanou a sprchovým koutem, 3x toaleta. Byt je kompletně zařízený nábytkem, včetně pračky. K topení a ohřevu vody slouží plynový kotel s možností regulace spotřeby. Velkou předností je možnost využití relaxační zóny s kulečníkem, billiardem šipkami ve sklepních prostorech domu. Vzdálenost do centra města cca 10 min., zastávka MHD je vzdálena 20m od domu.V blízkém okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost ( restaurace, škola, školka, zdravotní středisko, obchodní síť - Lidl, Kaufland, Avion shopping park, IKEA) . Nájem 5000,-Kč včetně služeb, vratná kauce 10 000,-Kč.

We offer a two rooms for rent in an apartment on Dolní Street in Ostrava - ZÁBŘEH. There is a kitchen, fully equipped - stove, microwave, dishwasher, fridge. The apartment has two bathrooms with bath and shower cubicle, 3x toilet. The apartment is fully furnished, including washing machine, television. Internet access is included in the rent. The big advantage is the possibility to use a relaxation area with sauna, snooker, billiards arrows in the cellar of the house. The distance to the city center about 10 min., A tram stop is 20 meters away from the building. Near by (restaurants, schools, school, health center, business network - Lidl, Kaufland, Avion shopping park, IKEA). Rental 4000 CZK/month including services.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu338617
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha200
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.