Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 1006 m² bez realitky

Cena1 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 799 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,59 %.


Nabízíme k prodeji (možno i na dlouhodobý pronájem) zrekonstruovaný rodinný dům 4+1 na pozemku 1002 m2 ve vesničce Topoľníky - Žitný Ostrov na Slovensku. Vesnice je vzdálena 65 km od Bratislavy. Původní dům z roku 1964 byl zrekonstruován ve dvou etapách. Vnitřní úpravy, změny příček a nové rozvody elektřiny a vody vč. odpadu byly dělané v roce 1999, nové podlahy, izolace a přístavba předsíně a verandy v roce 2003. Dům se zastav. plochou dostal nové dispoziční řešení. Užitná plocha obytné části domu má 112 m2, veranda 8,5 m2. Vstupnou část domu tvoří prostorná předsíň s nikou, odkud jsou vstupy do obývacího pokoje, kuchyně i na verandu.

Z prosvětleného obýváku se vchází do dvou prostorných pokojů, orientovaných do tiché ulice. Z obytné kuchyně s kuchyňskou linkou ve tvaru L je vchod do čtvrtého pokoje a do koupelny s WC.

Podlahy v předsíní, obýváku, koupelně a verandě jsou pokryty keramickou dlažbou, v pokojích je na podlaze PVC s imitací plovoucí podlahy. Pokoj za kuchyní má na podlaze původní palubku pokrytou kobercem. Vytápění v domě je řešené plynovými kamny, teplá voda zásobníkovým bojlerem na plyn. Vedlejší hosp. budovy představují garáž, letní kuchyň, komoru a kůlny.

Na zahradě o výměre cca 500 m2 jsou veškeré ovocné stromy a keře.

Ve vesničce je i termální koupaliště s třemi bazény, kempinkem a hotelem. Přes vesnici přetéká Klátovské rameno Malého Dunaje, které je chráněnou kraj. oblastí s rozlohou přes 300 ha. Okolí poskytuje pestré možnosti pro volnočasové aktivity (vodní sporty, rybolov a turistiku....). Dům se prodává částečně zařízený, co je v ceně prodeje.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu34049
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
Plocha1 006
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.