Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+1 • 150 m² bez realitkyVolutová, Praha - Stodůlky

Volutová, Praha - StodůlkyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné36 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč
+ Vratná kauce72 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím krásný rekonstruovaný byt v 8.patře se dvěma výtahy a 24 hodinovou recepcí. Každé 2 byty v domě mají svoji samostatnou uzamykatelnou chodbu. Byt má dvě koupelny (jedna se sprchovým koutem a WC, druhá s rohovou vanou, se 2 umyvadly, WC a bidetem); prostornou halu s velkou vestavěnou šatní skříní; velký obývací pokoj; samostatnou kuchyň s kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů a s jídelním koutem; ložnici a tři další pokoje. Vstup na prostorný balkon je ze dvou pokojů + kuchyně. Podlahy - dlažba, vinil, koberce. K bytu je k dispozici garážové stání. Výborná dopravní dostupnost - přímo na stanici metra B Hůrka. Veškerá občanská vybavenost v pěší vzdálenosti. Školy, školky, pošta, poliklinika, nákupy, městský úřad atd. Přímo u centrálního parku s jezerem a sportovními aktivitami. Vzhledem k recepci v přízemí je byt velmi bezpečný, zejména pak pro rodinu s již samostatně se pohybujícími dětmi.

WE offer a long term lease of a beautiful, renovated 5 + 1 (158 m2) apartment on the 8th floor of the condominium with two lifts, 24 hours reception and 2 underground garages. Every two apartments of four at every floor have their own, separately lockable entry corridor. The apartment has two bathrooms (one with shower and toilet, one with bathtub, 2 sinks, toilet and bidet); spacious hall with large built-in 4 parts wardrobe; large living room; separate kitchen with brand furniture and appliances plus a dining area. It offers a master bedroom and three other separate rooms. To the spacious balcony you can enter both from the dining area and from room No. 2. There is a beautiful uninterrupted view from the balcony overlooking local valley with small lake plus futuristic metro tube. Flooring is made of tiles, vinyl and or carpet. It offers an excellent, fast transport links to the center of Prague as the underground station Hůrka on the line “B” is just three minutes walking apart. As well all other amenities, like schools, kindergartens, post office, health center, shopping, Prague 13 City Hall. etc. are within walking distance Thanks to the round the clock reception on the ground floor the apartment is very safe, especially for a family with already independently moving children.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu340507
Dispozice5+1
Dostupné od1. 10. 2022
Podlaží8
Typ budovyOstatní
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha150
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Lodžie
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKodymova
🚶 248 m (3 min)
PoštaPraha 58
🚶 377 m (5 min)
ObchodKaufland
🚶 352 m (4 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 312 m (4 min)
RestauracePizza Mija
🚶 247 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 302 m (4 min)
ŠkolaGymnázium Jaroslava Heyrovského
🚶 383 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Husníkova
🚶 570 m (7 min)
Sportoviště
🚘 2 170 m (6 min)
Hřiště
🚶 296 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.