Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 90 m² bez realitkyDrinov, Morkovice-Slížany - Slížany, Zlínský kraj

Drinov, Morkovice-Slížany - Slížany, Zlínský kraj
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 765 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Dum po generalni oprave v r. 2007 na stredni Morave, v obci asi 53km od Brna, 5km od dalnice smer Kromeriz. Objekt je ve stredu obce, kde je obchod, materska skola, pohostinstvi, fotbalove hriste. Hlavni silnice je nedavno opravena vcetne novych chcdniku. Tydne sem dojizdi lekar.

Patrovy dum ma novou strechu (krov a stresni tasky z Hranic), nova plastova okna (Actual), kanalizaci, vodu vedenou v plastu a elektrinu (220V a 480V). Je napojen na verejny vodovod, ale na dvore je take studna. Ve vedlejsich budovach (ktere nejsou sanovany) jsou i 2 garaze. Ze zatravneneho dvora se dostaneme do udrzovane zahradky (vymera asi 300m2)s mladymi ovocnymi stromky. Celkova plocha nemovitosti je 639m2, zastavena plocha 98m2 a obytna plocha 90m2. Vsude jsou nove vnitrni omitky. Pokoj v 1. poschodi ma plovouci podlahu a dreveny strop. Na dalsich 70m2 v prvnim poschodi lze jeste vybudovat pokoje. Pokoje v prizemi a schodiste do patra maji na podlaze obklady. Pres predsin vejdeme do haly a kuchyne s kuchynskou linkou. V prostorne koupelne se naleza vana, umyvadlo, zebrik na suseni a take WC a bidet. Ustredni vytapeni je plynove kotlem Protherm. Dum je vybaven internetem, telefoni linkou a satelitem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu34051
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha90
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.