Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyFryčajova, Brno - Obřany, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Fryčajova, Brno - Obřany, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč


Nabízíme k pronájmu klidný světlý malý podkrovní byt v Brně Obřanech na dosah přírody. Plocha bytu asi 32 m2. Dispozice: z chodby se vstupuje do předsíně a malé kuchyňky, odtud pak do pokoje na jižní straně nebo do koupelny. Nájemné 7800,- Kč plus 1200,- záloha na služby a energie. Ideální pro jednotlivce nebo pro mladou dvojici. Z domu je jen kousek k MHD, takže v centru města jsme ani ne za dvacet minut. Byt je podkrovní, ale dobře izolovaný, takže je v něm příjemně i v letním horku. Domácí mazlíček nevadí. Byt je k nastěhování od 1.10.2021.

We want to rent a quiet bright small studio apartment in our new house. House is located in Brno Obrany in a quiet area within easy reach of nature and yet close to public transport. You can be from the house in the middle of city in twenty minutes. Flat area is about 32m2. The apartment is a studio, but well insulated, so that it is comfortable even in the summer heat. Disposition: from the entry hall you enter the vestibule with small kitchenette, then from there you can go to the other room on the south side (bedroom) or to the bathroom. The apartment will be available from October.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu342787
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha32
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.