Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 30 m² bez realitkyHybešova, Staré Brno, Jihomoravský kraj

Hybešova, Staré Brno, Jihomoravský krajMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 2 m²
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za energie3 000 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 1+1, na ulici Hybešova 37, Brno - Střed, cca. 10 minut chůze od Spilberk Office Centre. Byt se nachází v 2. NP zrevitalizovaného cihlového domu, je orientovaný do vnitrobloku a nabízí se kompletně zařízený. Celková plocha bytu je 30m2. Byt je po kompletní rekonstrukci. Kuchyně je vybavena novou kuchyňskou linkou, elektrickou varnou deskou a lednicí. Pokoj je zařízen manželskou postelí, velkou šatní skříní a stolem. V koupelně je vana, umyvadlo, toaleta a pračka. Součástí bytu je menší balkón. Připojení k internetu a kabelové televize. Vhodné pro 1-2 osoby. V blízkosti domu se nachází zastávky MHD, restaurace, obchodní středisko, sportovní centrum a veškerá další občanská vybavenost. Byt je kousek od cyklostezky kolem Svratky. Možnost zajištění jednorázového nebo pravidelného úklidu. Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě. Cena včetně služeb, internetu a kabelové televize. Volné ihned.

We offer 1 bedroom apartment (with separate kitchen) on the 37 Hybesova street in the Brno centre, approx. 10 mins walking the from Spilberk Office Centre. The apartment is fully equipped and located on the 2nd floor of recently reconstructed building. Total floor space is 30m2. The apartment was recently fully renovated. The kitchen is equipped with new kitchen cabinets, electrical hob and fridge. The bedroom is fitted with king-size bed, large wardrobe and desk. In the bathroom there are bathtub, sink, toilet and washing machine. You can use also enclosed balcony. Internet and cable TV available. Ideal for a couple. Nearby you can find public transport station, restaurant, shopping mall and sporting facilities. The apartment is close to the cycling pathway alongside Svratka river. We can arrange a one-off or regular cleaning. The apartment is available as of now. The price includes all utilities, internet and cable TV.

If interested please feel free to contact me.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu342809
Dispozice1+1
Dostupné od1. 8. 2023
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 0 minut pěšky
Balkón 2 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDHybešova
🚶 20 m (0 min)
PoštaBrno 2
🚶 712 m (9 min)
ObchodCrocus
🚶 20 m (0 min)
BankaFio banka
🚶 277 m (3 min)
RestauraceSport Bar Arena
🚶 118 m (1 min)
Lékárna
🚶 101 m (1 min)
ŠkolaZŠ Křídlovická
🚶 340 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Zdislava
🚶 495 m (6 min)
SportovištěLaser Game Brno
🚶 380 m (5 min)
Hřiště
🚶 152 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.