Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 100 m² bez realitkyPernerova, Praha - Karlín

Pernerova, Praha - KarlínVybaveno
Měsíční nájemné19 500 Kč

+ Poplatky za služby3 900 Kč


Nabízím k pronájmu krásné zrekonstruované kanceláře 100 m2 - v prostoru se nachází recepce, 2 samostatné kanceláře, dále velký open space kancelář, sampstatná servrovna, sociální zázemí, sprcha, vybavená kuchyňka (lednice, mikr. trouba, atd.), s veškerým novým nábytkem (dle zájmu), 200 m od metra Křižíkova na rozhraní Prahy 8 a Prahy 1. Kanceláře se nachází v 1. patře budovy, kde je k dispozici i televizní a fotografické studio. Cena 19 500,-/měsíčně + poplatky 3 900,- (zahrnuje spotřebu elektrické energie, tepla, vody, odvoz odpadu a využívání internetu). Wifi v celé budově. Dle zájmu je k dispozici i soukromé parkování před budovou.

Furnished offices - 2 offices and open space office with all the facilities (fully equiped kitchen, bathrooms, shower) - all together 100m2 for 19500 CZK month + 3900 CZK (heating, internet, electricity, etc.). In the same building there is a nice photo and TV studio. In the center - most popular Karlin, 200 m from metro station. Very nice area. Free parking and privat parking available

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu343372
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře100
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.