Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyU studánky, Praha - Bubeneč

U studánky, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu luxusní slunný byt v půdní nástavbě kompletně zrekonstruovaného činžovního domu pouhých 100 m od Stromovky, plně zařízen interiérovým architektem. Byt bude volný od listopadu 2016.

Obývací pokoj je spojen s jídelním koutem a kuchyňskou linkou vybavenou vestavnými spotřebiči Siemens (myčka,varná deska,elektrická a mikrovlnná trouba), s mramorovou deskou. V místnosti se nachází velké balkonové okno, které vede do klidného dvora na západně orientovanou terasu. Dále je v bytě částečně vybavená pracovna s vestavnými skříněmi a ložnice situovaná do dvora. Všechna střešní okna včetně rolet a markýz jsou zn.Velux a na dálkové ovládání. Dále zde je místnost s WC, bidetem, umyvadlem a technickým zázemím (plynový kotel na topení a ohřev vody a pračka) a koupelna s vanou, WC, bidetem a umyvadlem. Vstupní hala je vybavena vestavnými skříněmi a botníkem.

Velkou výhodou bytu je obrovský úložný prostor nezapočítaný do celkové plochy bytu, který se nachází pod střechou a je pohodlně přístupný z obývacího pokoje a pracovny.

Byt se nachází v blízkosti centra a přitom v klidné přírodou obklopené lokalitě, 100 m od parku Stromovka a v docházkové vzdálenosti do Letenských sadů. Spojení do centra pěšky cca 15 min, v blízkosti tram, metro Hradčanská, Vltavská, supermarket (150m) i pošta(200m).

Luxurious sunny apartment for rent in a fully reconstructed apartment building located at Prague 7 Letná, 100 meters from the Stromovka park. Fully furnished by an interior architect.

The living room is connected with the kitchen which is equipped by Siemens appliances (dish washer, cooking plate, electric and microwave oven) and a marble counter top. French door from the kitchen lead to a west-oriented sunny terrace and a quite yard.

Besides the living room and the kitchen, there is also a sleeping room oriented towards the yard and another room, currently partly furnished as a working room.

All the roof windows in the apartment also have outside shades, all fully electric, remotely controlled. The apartment has one bathroom with a bath, a bidet and a toilet, and another bathroom with a bidet and toilet. The entrance hall includes several built-in wardrobes.

The apartment also has huge storage room, located under the roof and accessible from bonth the living room and the study room – the storage room is not included in the total floorspace of the apartment

The apartment is located near the city centre (15 minutes walk), but is quiet and is surrounded by trees and parks (Stromovka and the Letna parks). Tram station and a supermarket are located 100 meters from the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu343837
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha79
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.