Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1430 m² bez realitkyKamenný Přívoz - Kamenný Přívoz, Středočeský kraj

Kamenný Přívoz - Kamenný Přívoz, Středočeský kraj
Cena1 215 500 Kč

Tato nemovitost již od 5 214 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji rovinatý stavební pozemek v klidném prostředí v obci Kamenný Přívoz s krásným výhledem na okolní krajinu Posázaví (řeka, lesy). Pozemek je součástí rozvojové lokality obce, která je zasazena do stávající zástavby, pozemek není zatížen žádným břemenem ani do něj nezasahuje ochranné pásmo okolního VN vedení.

Lokalita je jedinečná díky poloze a minimální rozloze jednotlivých pozemků (většina pozemků je min 1200m2 s šířkou min 20m), lokalitou je plánovaná jednosměrná komunikace, vedle lokality je obecní hřiště, školka i škola jsou dostupné po bezpečné cestě mimo hlavní komunikace, stejně tak i obchod.

Na lokalitu je schválená Územní studie a v současné době se dokončuje projektová dokumentace pro IS. Začátek roku 2017 je plán realizovat projekt inženýrských sítí (kanalizace, vodovod, elektřina, popř. plyn). Očekávaný doplatek za investici inženýrských sítí je 200-300tis Kč na pozemek.

Výhodné jako investice (díky plánu budoucí dálnice D3) nebo koupě pozemku pro rodinu, která nepotřebuje hned stavět.

Kamenný Přívoz se nachází na spodním toku Sázavy, v jižní části okresu Praha - západ, čtyři kilometry jižně od města Jílové u Prahy, kde je veškerá občanská vybavenost. Kamenný Přívoz má cca 1120 obyvatel, v obci je možno využít služeb obvodního, zubního nebo dětského lékaře. Dále je v obci pošta, mateřská a základní škola.

Dojezdnost do Prahy je autobusem, vlakem nebo autem (25min). Cca 4km od obce je plánován sjezd z dálnice D3.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu344355
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 430
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.