Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 24 m² bez realitkyNeumannova, Praha - Zbraslav

Neumannova, Praha - ZbraslavMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce9 500 Kč


GARSONIERA, Praha 5, Neumannova ulice - Nabízím k pronájmu krásnou garsonku o rozloze 24m2 v rezidenční čtvrti Zahradní čtvrť na Praze-Zbraslavi - jedné z nejžádanějších lokalit v Praze.

Podmínky pronájmu: jeden nájem dopředu a vratná kauce v hodnotě 9 500 Kč. Celkem tedy 19 000 Kč při podpisu smlouvy a předání klíčů.

Garsoniéra se nachází v prvním patře novostavby z roku 2007 a je velmi vkusně zařízená. Eurookna disponují žaluziemi v barvě oken, kuchyň Hanák disponuje spotřebiči. Prostor šetří masivní světle dřevěné spací patro, pod patrem pracovní kout s kancelářskou židlí, účelně zařízená koupelna se sprchovým koutem a designovou pračkou. Ve skříních jsou poměrně velké úložné prostory. V domě je možné využívat kolárnu přístupnou pouze obyvatelům domu. Lokalita: Klidné bydlení na Zbraslavi (rezidenční Zahradní čtvrť) nabízí velmi bohatou infrastrukturu. Byt se nachází se cca 100 metrů od zastávky autobusu - směr Smíchovské nádraží (15 min na metro Smíchovské nádraží - 4 autobusové linky), autem cca 10 min. Hned u Zbraslavi (cca 2km) je dále možnost se napojit na městský okruh. Parkování možné přímo u domu. V okolí bytu se nachází dva supermarkety Lidl a Albert. V okolí je množství kaváren, zahradních restaurací a barů. V docházkové vzdálenosti najdete také dvě bowlingová centra, dva areály s tenisovými kurty, lékařské středisko, zubní ordinaci, městskou knihovnu, bankomaty i banky. Okolí Zbraslavi nabízí široké možnosti výletů a dalších sportovních aktivit. V blízkém okolí se nachází golfové hřiště (3 km) nebo projížďky na koních (4 km). Pro milovní rybaření je zde přímo u Vltavy ráj. Vzhledem ke své jižní poloze je Zbraslav ideálním místem pro výlety na kole (vysílač Cukrák, Posázavská stezka, Slapská přehrada - koupání, Brdské lesy atd.). Na Zbraslavi také začíná jedna z nejvyužívanějších cyklostezek do centra.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu344687
DispoziceGarsoniéra
Dostupné od20. 1. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Plocha24
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽabovřesky
🚶 206 m (2 min)
PoštaPraha 516
🚘 1 548 m (2 min)
ObchodLidl
🚶 291 m (3 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 1 671 m (3 min)
Restaurace
🚶 239 m (3 min)
LékárnaLékárna Nová poliklinika Zbraslav
🚶 442 m (5 min)
ŠkolaNad Parkem
🚶 629 m (8 min)
Mateřská školaSoukromá mateřská škola Rotunda, s.r.o.
🚶 154 m (2 min)
SportovištěBiotop Radotín
🚘 8 082 m (14 min)
Hřiště
🚶 142 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.