Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 7+1 • 1025 m² bez realitkyLesov, Sadov - Lesov, Karlovarský kraj

Lesov, Sadov - Lesov, Karlovarský krajVybaveno
Cena3 290 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 953 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji dvougenerační dům (okál většího typu se zděným prvním podlažím, velmi prostorné pokoje, německá licence) se zahradou (celk. plocha 1025 m2, zastavěná plocha 125 m2) v obci Lesov u Karlových Varů. Jde o velký dům: v prvním patře 4+1 s balkónem, ve druhém patře 2+kk (pokoje zatepleny zvnějšku polystyrenem, zevnitř dřevěným obložením), ve zděném přízemí je m.j. velká klubovna s krbem, garáž, dva malé sklepy v zemi pro uskladnění ovoce či brambor. Každé patro má kompletní sociální zařízení, přízemí je možné rozšířit o saunu, která je je ve fázi přípravy. Balkón s obývacím pokojem a dalšími dvěma pokoji je orientován na jižní stranu s krásným výhledem. Dům nabízí komfortní vícegenerační bydlení i početné rodině, každý může mít své soukromí. Klidné okolí, bezproblémoví sousedé. Za domem je les i blízká obora s vysokou zvěří pro krásné procházky, sbírání lesních plodů nebo cyklo a pěší turistiku.

Stavba je napojena na vodovodní řád a kanalizaci. K domu patří hotová přípojka plynu. Vytápění je kombinované (tuhá paliva, elektřina/přímotop s termostaty v prvním i druhém patře). Dům byl označen energetickým štítkem E, ale číslo je v horní hranici (165 kWh/(m2.rok).

Je zde velmi dobré autobusové spojení do Karlových Varů i do Ostrova. Základní občanská vybavenost jako je obchod, škola a pošta se nachází v 1 km vzdálené obci Sadov, základní potraviny se dají koupit i v nedaleké farmářské prodejně. Lesov leží mezi krajským městem Karlovy Vary a Ostrovem nad Ohří, do obou měst je rychlé spojení se vzdáleností 6 km.

(Pozice na mapě je momentálně chybná, jde o Lesov u porcelánky Concordia blíže ke Karlovým Varům).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu345893
Dispozice7+1
Podlaží3
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »
Užitná plocha1 025
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.