Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyNeratovice, Kojetická, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Neratovice, Kojetická, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj
Cena2 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 330 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Potřebujte být poblíž Praze, chcete klidné bydlení blízko přírody a zároveň dlouho nedojíždět? Pak Vám nabízíme moderně zrenovovaný být 3 1 předělaný na 3 kk v Neratovicích. Byt je ve velmi dobře udržovaném , čistém a klidném domě s dobrými sousedy. Dům je kompletně zateplen. V bytě jsou všude velmi kvalitní laminátové podlahy (koupelna a WC - dlažba, kuchyňský kout - lino), nová plastová okna, zajímavě a prakticky řešená nová koupelna a samostatné WC, bezpečnostní dveře, nové stoupačky a rozvody vody a odpadů a v bytě také zůstane kuchyňě se sporákem a digestoří. Byt má zrenovovanou a zasklednou lodžii. K bytu patří komora a sklep. Velkou výhodou tohoto bytu je jeho poloha. Z obývacího pokoje a lodžie je výhled na vzrostlé akáty (které ale bytu nestíní), za nimiž je pak ulice a obchod. Z ložnice a pokojíku je výhled opět na vzrostlé stromy a školní hřiště. Z tohoto bytu se nikdy nebudte dívat do oken dalšího domu. Z hlediska dostupnosti má tento byt ideální polohu. Zastávka pražské MHD, obchod, školka, základní škola a zdravotní středisko jsou doslova přes ulici a plavecký bazén, fitness centrum, kino, kulturní dům, pošta, úřady, banka a restaurace jsou max. 10 min chůze. Spojení do Prahy je velmi dobré. Cesta autem trvá cca 20 min na okraj Prahy, nebo 25 min autobusem na metro Holešovice. Po otevření metra Letňany bude tato doba ještě kratší. Ráno a odpoeldne jezdí autobusy zhruba každých 10 minut, během dne 2-3x za hodinu.

K nastěhování: 1/7/2008

Do you want to stay close to Prague, while live close to nature and relax in a nice little town during your free time? In this case, we are offering you newly remodeled condominium in a nice and quite house, with a good neighbours. The condominium has new high quality floors, new windows, nicely and practically done bathroom and separate toilet, safety doors, the kitchen with cook will remain in the flat as well. The condo has a newly renovated balcony with sliding glass windows. Storage pond and cellar also belong to this flat. One of the greatest advanteages of this flat is its location. The view from the living room and balcony is to a grown up trees (that are not blocking the sunshine) and behind the trees iä street and shop and on the other side, the rooms face again grown up trees and school playground. In this flat, you will never be lookïng at another high building. The house has a very practical location. The bus stop, shop, kindergarden, doctor and basic school are just across the street, the swimming pool, fitness center, cinema, post, bank, restaurants etc... are max 10 min walk. It takes you about 20 min drive to Prague or you can take a bus, that goes 25 min to the underground stop. It will be even closer when they open the new stop called Letnany. The busses go every 10 min in the peak times and about 2-3 times for the rest of the day and night.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu3464
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Plocha75
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.