Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1730 m² bez realitkyMalšice - Malšice, Jihočeský kraj

Malšice - Malšice, Jihočeský kraj
Cena1 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 453 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám slunný stavební pozemek včetně přilehlé stodoly. Pozemek se nachází v zastavěné a klidné části obce Malšice se snadným přístupem na luka a výhledem do krajiny. Inženýrské sítě jsou dostupné na severní hranici pozemku, kde se také nachází kvalitní asfaltová silnice. Na pozemku s 1730m2 (1426 m2 nezastavěná plocha + 304 zastavěná) se nacházejí ovocné stromy a ve východní části stodola s výměrou 304 m2.

Deatilní informace na http://malsice.weebly.com/

Obec Malšice se nachází 10km od Tábora s dobrou dopravní dostupností včetně hromadné dopravy - autobus a vlak. V obci s 1747 obyvateli se nachází veškerá občanská vybavenost jako jsou škola, školka, sportovní hřiště, pošta, několik obchodů potravin a smíšeného zboží, lékař, zubař, gynekologie.

I sell building sunny land including adjacent barn on east side. The land is located in the urban and quiet village Malsice with easy access to meadows and countryside views. Utilities are available on the northern boundary, where there is also a good asphalt road. The plot of 1730m2 (1426 m2 without any building + 304m2 building) with fruit trees and in the eastern part of land is the barn with 305 m2.

Details at http://malsice.weebly.com/

Malsice village is located 10 km from Tabor with good transport links including public transport - bus and train. The village with 1,747 inhabitants, is located near all amenities such as schools, kindergartens, sports courts, post office, several shops of food and grocery, doctor, dentist, gynecology.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu346833
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 730
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.