Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 25 m² bez realitkyPodle Kačerova, Praha - Michle

Rezervováno
Podle Kačerova, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Vratná kauce11 000 Kč


Pronajmu byt 1+kk (oficiálně 1+1 - v oddělené (malé) kuchyňce je okno). Přízemí se zamřížovanou lodžií (vchod do domu má 4 schody). Orientace na jižní stranu, slunný a útulný byt s výhledem na trávník a slepou ulici s minimálním provozem, klidné prostředí. Pěšky 5 min. na metro Kačerov nebo 2 minuty zast.bus (V zápolí) případně 10 min. pěšky k Brumlovka business centre. Po nedávné rekonstrukci (plovoucí podlaha v pokoji, dlažba v kuchyni, předsíni a koupelně, obklady v koupelně, nová plastová okna vč. žaluzií. Zánovní: plynová varná deska a lednice. Pokoj je vybaven pouze nábytkem na fotkách (2 skříňky a polička), bez postele a sedačky.

V předsíni prostorná vestavná skříň. V koupelně vana 120 cm, připojení na pračku, WC a umyvadlo. Cena je finální včetně všech poplatků a energií. K dispozici od prosince 2019. Vhodný pouze pro max 2 osoby, preferuji nekuřáka a požaduji klidného a tichého nájemníka (dům je klidný). Kauce 1x měsíční nájem splatná spolu s nájmem na první měsíc při podpisu smlouvy (s platnosti na min 1 rok). Prohlídka je možná v pracovní dny mezi 8:00 a 17:00 a to až začátkem prosince.

Rent a small flat (one room + separated small kitchen + bathroom) in the groundfloor. Barred loggia, in silent area just 10 min. walk to Brumlovka business centre or 5 min. to metro station Kacerov. Fixed price 11.000,- CZK/month including all services!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu348322
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 12. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha25
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.