Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 639 m² bez realitkyDrinov , Morkovice-Slížany - Slížany, Zlínský kraj

Drinov , Morkovice-Slížany - Slížany, Zlínský kraj
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dum po generalni oprave v r. 2007 na stredni Morave, v obci asi 52 km vychodne od Brna, blizko Kromerize ( jen 5 km vzdaleny od dalnice). Autobusove spoje spojuji obec nekolikrat denne s blizkym okolim i okresnimi mesty. Objekt je ve stredu obce, kde je obchod, materska skola, fotbalove hriste, pohostinstvi a nedavno opravena hlavni silnice a nove chodniky. Dojizdi sem take lekar.

Patrovy dum ma novou strechu (krov a stresni tasky z Hranic), nova plastova okna (Actual), kanalizaci, vodu vedenou v plastu a elektrinu (220 V a 480 V). Je napojen na verejny vodovod, ale na dvore je take studna. Ve vedlejsich budovach (ktere nejsou sanovany) jsou i 2 garaze. Ze zatravneneho dvora se dostaneme do udrzovane zahradky s mladymi ovocnymi stromky o vymere asi 300 m2. Celkova plocha nemovitosti je 639 m2, zastavena plocha 98 m2 a obytna plocha 90 m2. Ve vsech mistnostech jsou nove vnitrni omitky. Pokoj v 1. poschodi ma plovouci podlahu a dreveny strop. Na dalsich 70 m2 v prvnim poschodi lze jeste vybudovat mistnosti. Ostatni pokoje v prizemi a schodiste do patra maji na podlaze obklady. Pres predsin vejdeme do haly a kuchyne s kuchynskou linkou. V prostorne koupelne se naleza vana, umyvadlo, zebrik na suseni a take WC a bidet. Ustredni vytapeni je plynove kotlem Protherm, termostat na rizeni teploty je v obyvacim pokoji. Dum je vybaven internetem, telefonni linkou a satelitem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu34972
Dispozice3+1
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha639
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.