Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 93 m² bez realitkyDružnosti, Praha - Nusle

Družnosti, Praha - Nusle
Cena3 699 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 783 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Nabízíme k prodeji byt v OV 2+kk s terasou (58+35 m2) v ulici Družnosti, Praha 4, rozhraní Nuslí a Pankráce.

Byt se nachází ve 4. patře zděného domu, bez výtahu, s velkou terasou, orientovanou na JZ a SZ. Byt je po kompletní rekonstrukci, zařízený kuchyňskou linkou na míru s vestavěnými spotřebiči, 2 vestavěnými skříněmi. Koupelna s vanou a sprchovou zástěnou, WC samostatné, s místem pro pračku a umyvadlo. Byt má vlastní kombinovaný kotel zabudovaný ve výklenku, snížený zateplený strop, komoru v bytě a samostatný zděný sklep.

Byt se nachází v klidné lokalitě, u parku Jezerka, blízko nákupního centra Arkády Pankrác, školka a škola v dosahu. Velmi dobrá dostupnost do centra, bus 188, tram 11 a 18, metro Pankrác cca 10 min.

For Sale One Bedroom Apartment with Terras (58 + 35 m2) in Druznosti, Praha 4, located between Nusle and Pankrac. This 4th floor apartment with good sized Bedroom, brick building (without lift), large L-Shaped Terrace facing North- and South-West, rebuilt completely, offers Semi-Open Kitchen with several built-in Appliances, two built-in Wardrobes, Bathroom with Bath and Shower, separate Toilet room with Space for Washing Machine, separate room with private Central-Heating Boiler and a private brick cellar Storage Room.

The apartment is situated in a quite neighborhood with Park Jezerka just around the corner and excellent access to Prague Center, Buss 188, Tram 11 and 18 and Metro Pankrac are on 10 minutes walking distance. Shopping Mall Arkády Pankrác, Gemini, City Empirial and City Tower busibess centres are not far.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu34983
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha93
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.